Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Activitats  |  Detall
Català  |  Castellano

Activitats

Stocs, a les Corts
Stocs, a les Corts

Lloc: Districte de les Corts
Data inici: 04/03/2013
Data fi: 09/03/2013

0 Opinions

Del 4 al 9 de març, centenars d'establiments de les diferents àrees comercials del Districte de les Corts, ofereixen descomptes, ofertes i promocions.

Totes les àrees comercials dels diferents barris del districte de les Corts (Pedralbes, les Corts, i la Maternitat i Sant Ramon) endeguen una campanya comuna que sota el nom genèric de 'Stocs Les Corts', vol dinamitzar el comerç de proximitat i estrènyer la relació dels botiguers de sempre tant amb els seus clients habituals com també amb els potencials, per tal de convertir les Corts en un pol d'atracció del comerç tradicional.

La campanya té dues vessants:

· Fora stocs, que s'ha dissenyat per als establiments de productes i de serveis amb l'objectiu de facilitar la liquidació del gènere de temporada, amb la qual cosa els clients podran trobar els mateixos productes oferts durant el període de rebaixes (roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptiques, llar, informàtica, mascotes...) a un preu encara més econòmic.

· Tast Fresc, pensat per als establiments de restauració i d'aliments, que poden oferir ofertes complementàries que facilitin la visita dels clients ocasionals i la llarga estada per a tots els clients.

La iniciativa s'impulsa amb la coordinació municipal del Districte de les Corts, que emmarca aquesta acció dintre de la Mesura de govern 'Et donem la mà' destinada a afavorir el desenvolupament del comerç de proximitat als barris de les Corts, Pedralbes i la Maternitat i Sant Ramon. Stocs Les Corts es vol convertir en un referent comercial de la ciutat que tindrà lloc al final de cada període de rebaixes, en un punt de trobada del comerç de proximitat i en l'aparador de l'oferta comercial del districte de les Corts per promocionar i dinamitzar el comerç tradicional.

Hi participen centenars d'establiments de totes les àrees comercials del districte, adherits a organitzacions comercials com ara:

Promoció amb animació

El Districte de les Corts ha dissenyat una campanya de difusió entre els veïns i veïnes de les diferents àrees comercials basada en l'animació musical itinerant, amb la participació de grups com SAC Espectacle i MésTumàcat . Igualment, el dia central de 'Stocs Les Corts' (el dijous 7 de març) tindrà lloc un concert de jazz amb La Harpo's Band als Jardins de la Font dels Ocellets (carrer Jiménez i Iglesias). El programa d'actuacions és:

Font: Ajuntament de Barcelona

Més informació: Illa de Sant Ramon

Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2023 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia