Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Fem Grącia la plataforma que premia i gratifica les compres als negocis del barri Grącia a Barcelona

10 de gener de 2024

Aprofitant tot el potencial i avantatges de la digitalització per al comerç de proximitat ha nascut Fem Gràcia, una innovadora plataforma online de les botigues, bars i restaurants de Gràcia, a Barcelona, que no només connecta als consumidors amb els seus negocis favorits per anar de compres a Gràcia, sinó que també els ofereix múltiples beneficis per comprar sempre amb avantatges a les botigues i serveis del barri.

Amb la targeta de fidelització Fem Gràcia, per exemple, cada compra es converteix en una oportunitat per guanyar obsequis directes i beneficis exclusius que estan revolucionant l'experiència de compra a les botigues i restaurants de Gràcia.

La targeta de fidelització Fem Gràcia està dissenyada per a recompensar als clients que trien donar suport al comerç local. Gràcies a la tecnologia avançada de la plataforma Fem Gràcia, desenvolupada per Dommia Design Studio, cada negoci pot disposar del seu propi programa de fidelització i targeta, de manera que com a clients, acumularem segells en cada compra realitzada en una botiga o servei adherit al programa de fidelització Fem Gràcia per al petit comerç, la qual cosa ens permet accedir a gratificacions atractives, establertes personalment per cadascun dels comerços, bars o restaurants de Gràcia en funció de la seva tipologia de negoci i, sobretot, interessos dels seus clients.

I el millor és que els avantatges de comprar en el barri, a les botigues de moda a Gràcia, en les sabateries, botigues d'electrònica, comerços d'alimentació, a les botigues de mobles, de decoració, en les farmàcies a Gràcia o en qualsevol dels negocis de cultura i oci que hi ha en aquesta zona de Barcelona, llibreries, merceries,... i, també, en els millors restaurants i bars de Gràcia és que, a més, a través de la web Fem Gràcia, els clients poden accedir a promocions i descomptes exclusius que els negocis del barri comparteixen a través d'aquesta plataforma.

Addicionalment i de manera periòdica, molts dels comerços adherits a Fem Gràcia organitzen sortejos i concursos online que ofereixen noves oportunitats per beneficiar-se d'una venda gratificada amb premis i obsequis que podem guanyar.

Tant el registre en la targeta de fidelització Fem Gràcia, com el segellat en cada compra i la participació en els concursos i sortejos online, es gestiona a través de la plataforma Fem Gràcia, evitant, així, haver de descarregar cap programa o App externa, ni per part del client ni del comerç. A més, després del registre en la web, es crea una àrea privada en la plataforma per a cada comprador, amb la informació, sempre actualitzada, de les seves targetes de fidelització actives, segells aconseguits, premis assolits,...

A tots aquests avantatges, se suma que Fem Gràcia es posiciona com la plataforma ideal per assegurar-se els millors plans a Gràcia, gràcies a la informació, sempre actualitzada, que inclou aquesta web sobre l'agenda cultural i d'oci en el barri de Gràcia a Barcelona.

Accedeix ara a Fem Gràcia i comença a gaudir de tots els seus avantatges!

Contingut relacionat

Carregant...
x