Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Neix Viu Sant Andreu, la guia online de negocis de Sant Andreu, Barcelona

16 d'abril de 2024

Des de principi del mes d'abril ja està online "Viu Sant Andreu", una plataforma digital innovadora dissenyada per donar visibilitat al comerç local d'aquest districte de Barcelona, amb interessants atractius i descomptes per al públic i noves eines digitals de promoció i fidelització per al comerç de proximitat.

La plataforma, impulsada per la innovació tecnològica, ofereix als ciutadans una guia online completa de comerços de Sant Andreu i un directori digital que simplifica el procés de cerca i accés a l'àmplia gamma de botigues, serveis i restaurants en aquest districte.

Troba tots els negocis de Sant Andreu que busques o necessites

Amb una interfície fàcil d'utilitzar, els usuaris poden realitzar la cerca de qualsevol comerç a Sant Andreu, des de botigues noves en el barri fins a establiments emblemàtics, restaurants o serveis professionals, tot organitzat per activitat i ubicació. Viu Sant Andreu compta, a més, amb un mapa de geolocalització de negocis, on apareix ressaltat el comerç consultat, amb accés directe a la seva fitxa amb les seves dades de contacte i una proposta detallada de comerços d'activitat similar en la zona, per si el client busca més d'una opció.

Una de les característiques més destacades de Viu Sant Andreu és, també, la integració de tecnologies avançades de dades obertes, garantint que els usuaris tinguin, sempre, accés a informació precisa i actualitzada sobre els comerços i serveis disponibles a la zona. Això millora l'experiència del client, en la qual cada cerca es tradueix en resultats rellevants i verificats, millorant així l'accessibilitat a totes les dades de contacte i ubicació dels comerços i serveis de Sant Andreu.

Promocions i descomptes en negocis de Sant Andreu

A més, aquesta plataforma online amb la guia completa de botigues de Sant Andreu, ofereix als clients dels comerços d'aquest districte de Barcelona, la possibilitat de gaudir de promocions exclusives, participar en sortejos i concursos online gestionats per cada negoci, i fins i tot rebre obsequis per les seves compres en els comerços locals, bars i restaurants a través de la targeta de fidelització Viu Sant Andreu.

D'igual mode, Viu Sant Andreu incorpora una secció amb notícies rellevants sobre activitats en el districte i inclou, també, en el seu directori de negocis de Sant Andreu, la informació de centres culturals i equipaments socioculturals situats en els barris de La Trinitat Vella, Baró de Viver, El Bon Pastor, Sant Andreu de Palomar, El Congrés i els Indians, La Sagrera i Navas.

Viu Sant Andreu és, a més, una plataforma dissenyada amb tecnologia mòbil d'avantguarda, prioritzant l'experiència de l'usuari a través de dispositius mòbils i facilitant el seu ús en aquest tipus d'equips, també.

Descobreix Viu Sant Andreu avui mateix i experimenta els beneficis de comprar al comerç de Sant Andreu!

Viu Sant Andreu

Contingut relacionat

Carregant...
x