Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

S'amplia el termini per a sol·licitar el Kit Digital

17 de març de 2023

El programa Kit Digital ha ampliat fins al 31 de desembre de 2024 el termini perquè autònoms i pimes de fins a 50 empleats puguin sol·licitar les seves ajudes.

El Programa Kit Digital té com a objectiu promoure la digitalització de petites empreses, microempreses i autònoms/as i ofereix bons de 2.000, 6.000 i 12.000 euros per crear o millorar pàgines webs o comerços electrònics i per a la gestió de xarxes socials, entre les millors opcions per a autònoms i comerços.

La quantia del bo està directament relacionada amb el tram en el qual s'inclogui el sol·licitant i es pot utilitzar en les solucions digitals que ofereixen, exclusivament, els agents digitalitzadors autoritzats pel programa Kit Digital. Entre aquests agents es troba Dommia Design Studio, proveïdor digital de la nostra Associació, qui a més ofereix un servei d'acompanyament gratuït a tots els nostres socis per gestionar el seu Kit Digital.

La pròrroga per al Kit Digital ja està activa i les ajudes es concediran per ordre de sol·licitud fins a esgotar-se el crèdit pressupostari establert.

Estic interessat a accedir a les ajudes del Kit Digital

Contingut relacionat

Carregant...
x