Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Masia Cal Teixidor

Ubicada en la bella regió de Penedès, limitant entre Vilafranca del Penedès i Santa Margarida i els Monjos, Cal Teixidor és una modesta masia catalana que ha produït vins amb 'el paisatge en la copa' des de mitjans del segle XVIII. Els nostres vins reflecteixen no només la rica biodiversitat del territori d'on provenen, sinó també la honestedat i l'ardu treball de llargues generacions de viticultors.

Camí de Cal Salines, 12
08720, Vilafranca del Penedès
+34 645748084
www.calteixidor.cat

Explora els Exquisits Vins de Cal Teixidor

Vins Significatius a Cal Teixidor: Sabora la Diferència

A Cal Teixidor oferim una varietat de vins, des de espumosos a vins tranquils i varietals, que destaquen per la seva compromís amb la qualitat i l'autenticitat. Els nostres vins més notables inclouen:

  • Cal Tusac Ancestral 1975: Un espumós elaborat mitjançant el mètode ancestral, procedent de vinyes de Xarello plantades en 1975.
  • Masia Cal Salines Brut Nature Reserva: Un vi Brut Nature Reserva que combina la riquesa de la varietat Subirat Parent amb una criança mínima de 20 mesos.
  • Cal Tusac 1955: Destaca com un vi monovarietal de Xarello, procedent d'una vinya plantada en 1955.
  • Cal Tusac 55+74: Aquest vi presenta un cupatge de la varietat Xarello i Macabeu de vinyes plantades en els anys 1955 i 1974 respectivament.
  • Masia Cal Salines: Un vi monovarietal de la varietat Subirat Parent, perfectament adaptat a l'hermós territori de Vilafranca.

Un Patrimoni de Viticultura: De la Vinya a l'Ampolla

Des del seu origen en 1751, Cal Teixidor ha estat la llar de cinc hectàrees de vinyes de varietats pròpies de la zona com xarel·lo i xarel·lo vermell, macabeu i subirat parent. Al llarg de les dècades, la viticultura s'ha convertit en una tradició que ha passat de generació en generació, permetent-nos cultivar vinyes a partir de les parcel·les plantades des de la dècada de 1950 fins a l'actualitat.

Va ser en 2015 quan vam començar a embotellar els nostres vins, seguint el desig de crear vins sincers que reflectiren el terrer i el gran treball realitzat a la vinya. Des d'aleshores, hem ampliat la nostra línia de productes per incloure vins naturals sota la marca Cal Tusac i hem dut a terme un treball més específic amb la varietat autòctona Subirat Parent, buscant recuperar aquesta varietat oblidada a través de la marca Masia Cal Salines.

Amb cada anyada que passa, seguim experimentant i probant, buscant sempre millorar. Així, podem prometre que els pròxims mesos portaran encara més novetats emocionants que reflectiran les nostres inquietuds i el nostre incansable desig de superació.

Mapa de Localització

Botigues Destacades

Carregant...
x