Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Associacions  |  Detall
Català  |  Castellano

Asociaciones

Associacions
Cercar per població
Cercar per nom
Sant Celoni Comerç
Unió de Botiguers i Comerciants de Sant Celoni
Sector: Serveis professionals
Categoria: Associació de Comerç
Adreça:
Plaça de la Vila, 9
08470 Sant Celoni (Barcelona)
Contacte:
Tel. +34 938674703
http://www.santcelonicom.com
Descripció:
Sant Celoni Comerç és la marca corporativa de la Unió de Botiguers i Comerciants de Sant Celoni de la qual formen part uns 150 establiments comercials, de restauració i de serveis. Som un Centre Comercial a Cel Obert o Centre Comercial Urbà amb més de 30.000 metres quadrats de superfície de venda.

Com a la majoria de ciutats i viles, el comerç dóna vida als nostres carrers i places. Com seria el nostre poble sense comerç? Sant Celoni Comerç treballa pel comerç però amb la idea de crear un entorn atractiu i modern, per aconseguir un poble a on sigui agradable viure.

A Sant Celoni Comerç també treballem convençuts de que la millora individual és important, però tant, com la millora col·lectiva.

És important que el nostre negoci sigui atractiu, competitiu, modern i que doni una bona imatge, una bona oferta i un bon servei. Però necessitem a més, que el carrer estigui net, ben il·luminat, que hi hagi prou aparcament, bons accessos, bona senyalització. Tot això es pot aconseguir amb la força de tot el conjunt, amb la implicació i la participació de tots. I d’això en gaudirà també, no només el comerç, si no el poble, la comarca i el país. Els comerços són molt més que petites empreses. Són moltes les persones que treballen en el sector de comerç, ja sigui per a la venda de productes com de serveis i entre tots fem un poble millor per tots.

Per això estem en contacte amb les administracions, amb les entitats culturals i esportives, amb altres associacions de dins i fora del municipi i participem, sempre que podem, en els projectes de millora dels nostres carrers i places. Reivindiquem millores urbanístiques, d’accessibilitat, de senyalització, d’aparcament, d’il·luminació, de recollida d’escombraries, de paisatge urbà i de tot allò que és important per crear un poble agradable, bonic, atractiu i modern.

A Sant Celoni Comerç també organitzem fires i campanyes que puguin atreure als possibles clients i que ajudin a fidelitzar els que ja tenim.

A Sant Celoni Comerç treballem per formar als nostres comerciants i als seus treballadors per a que puguin ser competitius, estar al cas de les noves tecnologies i a punt per donar el millor servei.

A Sant Celoni Comerç ajudem a trobar solucions els problemes particulars, sectorials, o comuns dels nostres associats i clients.
Mapa de localització:
Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.

 

Darreres Notícies i Activitats

Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2022 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia