Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Associacions  |  Detall
Català  |  Castellano

Asociaciones

Associacions
Cercar per població
Cercar per nom
Santa Eulalia comercial
Santa
Sector: Serveis professionals
Categoria: Associació de Comerç
Adreça:
Plaça Milagros Consarnau i Sabaté, 6
08902 L´Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Contacte:
Tel. +34 93319580
http://www.santaeulaliacomercial.com/
Descripció:
La nostra Associació neix amb la idea de facilitar al públic (persones individuals, empreses, Organismes, etc) el coneixement de tots els productes i serveis que SANTA EULALIA COMERIAL posa al seu abast donant suport, d'aquesta manera, el comerç tradicional en el qual. a més de disposar de productes i serveis de primer ordre, ofereixen una atenció personalitzada basada en l'experiència de molts anys en cadascun dels diferents sectors en els quals es representen els comerços associats.

En aquests temps que tant es parla de la globalització, hem pogut desenvolupar estratègies de dinamització a través de les quals ha estat possible potenciar el comerç de la zona i plantar cara a aquesta situació, inicialment, desfavorable i convertir-la en una situació de profit. D'aquesta manera, hem assolit una fusió entre la citada globalització en la qual actualment ens trobem i l'experiència i tracte del comerç tradicional. Estem en constant moviment per a adequar-nos als nous temps, assolint, d'aquesta manera, disposar de tots els productes, tendències, novetats del mercat al moment, sense descurar el tracte, encant i experiència propis del comerç tradicional.

D'altra banda, igual que un dels objectius de l'Associació és aproximar al públic general als nostres comerços, l'altre objectiu també prioritari de l'Associació és potenciar el nostre eix comercial mitjançant l'organització d'esdeveniments, publicitat i altres accions que potenciïn el desenvolupament comercial del barri.

Tenint en compte aquests dos objectius prioritaris, tenim un tercer objectiu també prioritari que consisteix a treballar, des de l'Associació, per a fer més fàcil el dia a dia dels nostres associats, ajudant-los enfront de les Administracions Públiques per a qualsevol tràmit i signant acords amb diferents empreses de serveis per a abaratir costos, tant en la seva vida empresarial com privada.

Tenint en compte tot l'indicat anteriorment, podem dir que apostem per un model de comerç urbà, competitiu i productiu, que marqui diferències i busqui el seu segment de mercat, que valori, tant el producte ofert com el servei prestat. SANTA EUALIA COMERCIAL actua per a oferir allò que el consumidor exigeixi i, a través del Pla de Dinamització es realitzin les campanyes i projectes que reforcin aquest comerç i li dotin d'un valor afegit.
Mapa de localització:
Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.

 

Darreres Notícies i Activitats

Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2022 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia