Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Associacions  |  Detall
Català  |  Castellano

Asociaciones

Associacions
Cercar per població
Cercar per nom
Associació de Comerciants de Lloret
Sector: Serveis professionals
Categoria: Associació de Comerç
Adreça:
c/ Hospital Vell, 5
17310 Lloret de Mar (Girona)
Contacte:
Tel. +34 972369714
http://www.comerciantslloret.com
Descripció:
L’Associació de Comerciants va néixer fa 32 anys com a iniciativa de diversos botiguers per establir un consens enfront als canvis que podrien afectar el comerç de Lloret i de ser una sola veu davant de les administracions, així com la de posar al servei del comerciant una entitat representativa per atendre els problemes comuns i privats en tant que aquest últims no suposin un greuge vers un altre soci ni a l’Associació. Així mateix, la voluntat d’articular una eina que serveixi per promocionar el comerç de Lloret.

Actualment l’Associació compta amb la força dels seus 245 associats amb més de 400 botigues que augmenta any rere any i que ja representa més del 40% dels establiments comercials de Lloret.

Què fem? Des de fa 7 anys estem aplicant un Pla de Dinamització comercial. L’objectiu d’aquest pla és consolidar i potenciar un model de comerç basat en l’equilibri, tant entre formats comercials com entre empreses, intentant consolidar una oferta variada i singular, dinàmica i competitiva, tant d’activitat comercial com complementàries de productes i serveis fer enfortir l’atractivitat dels eixos comercials de Lloret.

Des de l’Associació volem contribuir al model de comerç català, com a element identificador i propi de la realitat d’un país i d’un poble com Lloret, que té el turisme com a principal motor de la productivitat del nostre comerç afectant igualment el comerç de proximitat establert en els barris, així mateix com a instrument de relació i cohesió social del nostre municipi que en els últims anys ha crescut tant en població autòctona com immigrant.

Com a Associació estem representats en la Direcció Operativa de Lloret Turisme, com a òrgan de promoció de Lloret de Mar i en el Consell de Comerç interior de la Cambra de Comerç, com a òrgan consultiu en temes de comerç.

Les nostres accions principalment van encaminades a comunicar i fer actes d’animació comercial i a donar servei als nostres clients i socis. Implementant projectes per atraure visitants o bé per la millora del medi ambient, també formant els treballadors i empresaris per donar un servei de qualitat als nostres clients, a part del contacte directe amb l’associat per qualsevol consulta o queixa, així mateix com a representant dels comerciants davant les administracions, però l’Associació té una voluntat clara d’apropar-se a la gent, com a element de cohesió i d’actuar com una eina de relació social; per això l’Associació col·labora amb entitats o organismes no governamentals arrelats al municipi; així com amb els organismes oficials, donant suport a iniciatives que vagin encaminades a promocionar i millorar el nostre municipi.
Mapa de localització:
Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.

 

Darreres Notícies i Activitats

Lloret Night Shopping
Lloret Night Shopping
13 de setembre, 2013
Lloret Night Shopping
Lloret Night Shopping
10 de maig, 2013
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2022 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia