Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Associacions  |  Detall
Català  |  Castellano

Asociaciones

Associacions
Cercar per població
Cercar per nom
ASIC La Garriga
Agrupació de Serveis i Comerciants de La Garriga
Sector: Serveis professionals
Categoria: Associació de Comerç
Adreça:
c/ Samalús, 27
08530 La Garriga (Barcelona)
Contacte:
Tel. +34 938715753
http://www.asic.cat/
Descripció:
La nostra és una entitat sense ànim de lucre, que agrupa a més d'un centenar d'establiments comercials i de serveis de La Garriga. Un dels nostres principals objectius és agrupar a tots aquells establiments i alhora, recollir les seves inquietuds i necessitats per donar-li cobertura i representació.

L'ASIC és una associació que està inscrita en el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, i que la formem, de manera voluntària, tots els empresaris amb establiments dedicats a la venda de productes o serveis de qualsevol tipus al nostre municipi. L'ASIC és una entitat plural,que fomenta la participació i ofereix la possibilitat a qualsevol dels seus membres de ple dret, de formar part dels òrgans de govern i gestió.

Per tal de poder realitzar activitats i projectes comptem amb uns recursos, la principal font d'ingressos dels qual són les quotes que aporten tots els seus associats. Ocasionalment comptem amb aportacions d'empreses patrocinadores i, gràcies al conveni de dinamització comercial, també comptem amb les subvencions de les diferents administracions, l'Ajuntament de La Garriga, la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i d'altres.

De totes les activitats i projectes que anem desenvolupant al llarg de l'any, hem de destacar les que fan referència a les campanyes comercials, destinades a promocionar la nostra oferta a tothom que viu, visita o s'acosta a La Garriga. Després tenim un altre grup que considerem fonamental, el que dediquem a la formació; cursos, jornades, seminaris i al reciclatge dels associats. Però el que aquí voldríem destacar de manera especial són les activitats i campanyes socioculturals, relacionades amb temes culturals, social, tradicionals, mediambientals... perquè aquestes, ens permeten arribar als nostres veïns, compartint (nostres) inquietuds i col·laborar pel nostre poble. Aquest és el missatge que ens agradaria transmetre: "nosaltres som una associació més de La Garriga, volem treballar pel nostre poble, i en mesura de les nostres possibilitats volem contribuir a millorar la convivència i qualitat de vida".

Pensem que és un avantatge formar part d'una associació de comerciants territorials que pretén i treballa pels mateixos objectius que nosaltres, facilita l'objectiu existent de donar a conèixer la nostra oferta dins el conjunt empresarial, que no oblidem també és consumidor i un dels millors prescriptor de la nostra oferta.
Mapa de localització:
Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2022 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia