Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Associacions  |  Detall
Català  |  Castellano

Asociaciones

Associacions
Cercar per població
Cercar per nom
Unió de Botiguers de Reus
Sector: Serveis professionals
Categoria: Associació de Comerç
Adreça:
c/ Raval de Sant Pere, 1
43204 Reus (Tarragona)
Contacte:
Tel. +34 977753359
http://www.ubr.cat
Descripció:
La Unió de Botiguers de Reus és l'associació de tots els comerciants de Reus i del seu terme municipal. La seva voluntat és animar tots els establiments comercials de la ciutat a formar-ne part, per tal d'enfortir la representativitat del sector allà on sigui necessari.

Aquesta corporació professional és independent, exclusiva i reconeguda per les institucions locals i nacionals, i també pels poders públics.

L'eix fonamental de les seves actuacions és la representació, defensa i promoció dels seus associats i de la seva activitat comercial en un àmbit de competència entre ciutats i en un entorn de proliferació de grans àrees comercials. Vol ser una entitat decisiva en la transformació del concepte comercial de la ciutat de Reus, amb la voluntat de mantenir, alhora, el model que ens és propi enfront d'altres de forans.

La Unió de Botiguers de Reus fomentarà activament la col·laboració entre els comerços de la ciutat, i a la vegada respectarà les actuacions pròpies de cada establiment fetes segons el seu lliure criteri. Realitzarà i impulsarà les iniciatives que puguin sorgir per incrementar la competitivitat i el prestigi del comerç local i hi donarà suport. Vetllarà perquè les seves pràctiques d'actuació siguin honestes i s’oposarà a tota activitat que suposi enfrontament entre els membres del col·lectiu.

La dinamització i promoció de l'oferta comercial de Reus s'assumeix com un assumpte propi, amb la col·laboració necessària de les administracions amb competències en el sector.

Les persones associades ho són pel fet que admeten la missió i els valors de l’entitat i satisfan el pagament de les quotes periòdiques que permeten a aquesta disposar dels recursos i d’una previsió de tresoreria suficient per acomplir els seus deures.

La Unió de Botiguers de Reus vol adquirir un compromís ferm de col·laboració amb altres associacions comercials de la resta de poblacions del Baix Camp i del seu àmbit territorial històric.

L'entitat prioritza la defensa dels interessos generals i particulars de tot el que comporta la ciutat de Reus -evolució; qualitat de vida dels habitants; desenvolupament del teixit social, cultural i econòmic- i altres qüestions que signifiquin creixement, respecte, modernitat i exemple per al millor desenvolupament de la ciutat, del seu àmbit geogràfic i de tot Catalunya.

L'entitat no està vinculada a cap mena d'ideari polític. Els associats manifesten les seves opinions en aquest sentit a títol personal i mai en nom de l'entitat.

La Unió de Botiguers de Reus anteposa els valors humans i de ciutadania als interessos econòmics. Creu que la transacció comercial va més enllà de l’intercanvi monetari. Aquest és un procés que es desenvolupa entre persones i, per tant, aquest fet preval sobre la relació establiment-consumidor.
Mapa de localització:
Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.

 

Darreres Notícies i Activitats

Les Botigues al Carrer de Reus
Les Botigues al Carrer de Reus
27 de febrer, 2013
Reus Fashion Festival
Reus Fashion Festival
14 de setembre, 2012
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2023 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia