Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Associacions  |  Detall
Català  |  Castellano

Asociaciones

Associacions
Cercar per població
Cercar per nom
Barna Centre
Federació d'Associacions de Barnacentre
Sector: Serveis professionals
Categoria: Associació de Comerç
Adreça:
Av. Portal de l'Àngel, 7, 3er 1a B
08002 Barcelona
Contacte:
Tel. 933 187 744
Fax 933 180 537
http://www.barnacentre.cat
Descripció:
La Federació Barna Centre, aglutina les dinou associacions de comerciants del Barri Gòtic. La història del Barri Gòtic és la història de Barcelona. Aquí va néixer tot, ara fa uns dos mil anys, des de la Barcino romana, passant per la Barcelona visigòtica, la comtal, la del Consell de Cent, la dels palaus dels reis de la corona catalana aragonesa, la del renaixement, i fins i tot la olímpica, tot ha passat aquí, tot s'ha planejat, s'ha administrat, s'ha decidit aquí.

La plaça de Sant Jaume és el centre de l'administració pública barcelonina i catalana, tal com ho va ser a la primerenca Barcino, ja que en aquest mateix lloc hi havia el fòrum romà, i és on es reunien els consellers de Barcelona, i a molt pocs metres, exercien la seva magistratura els comtes i els reis.

El perímetre del Barri Gòtic, el mateix de Barna Centre, ha vist desenvolupar el comerç que precisaven els barcelonins en cada una de les etapes històriques que recorria la ciutat, i així fins a l'actualitat, en la que el Barri Gòtic, Barna Centre, continua sent l'àrea central del comerç de Barcelona, i el mirall de moltes, per no dir totes, de les altres zones comercials de la ciutat.

Passejar per Barna Centre és altament satisfactori, deambular per uns carrers, on els aparadors de les més de mil botigues que hi han, atreuen la nostra atenció, trobant-nos amb racons encisadors i plens d'història, omple plenament les nostres millors expectatives. Així ho senten els barcelonins i els visitants de les poblacions de l'àrea metropolitana i, fins i tot, els d'arreu del món, ja que pel Gòtic, és a dir per Barna Centre, s'acosten la quasi totalitat dels més de vuit milions de turistes que visiten Barcelona cada any. De fet, un estudi d'afluència de visitants que realitza Barna Centre des de fa uns anys, indica que el territori de l'eix comercial és visitat per més de cinquanta milions de persones a l'any.

Les botigues de la zona ocupen una superfície d'uns 60.000 metres quadrats, i en elles treballen més de 4.000 persones, entre les que podem trobar des de les més importants firmes internacionals, els comerços de més tradició i també les botigues més especialitzades. Així mateix, la restauració és un dels al·licients del Gòtic, quasi tres-cents bars, restaurants de tot tipus de cuina, cafeteries, fast food... ofereixen els seus serveis.

La immillorable comunicació en transport públic del centre de Barcelona facilita molt l'atracció de clients. Moltes línies de metro i d'autobús inclouen Barna Centre en el seu recorregut, a més d'arribar-hi el tren, que aporta els clients de les rodalies de la ciutat. Amb tant transport públic, s'aconsegueix resoldre molt bé el problema de l'aparcament, que encara que n'hi ha molt i molt ben situat, mai és suficient per atendre les necessitats de la zona.

Deambular per uns carrers, on els aparadors de les més de mil botigues atreuen la nostra atenció, omple plenament les nostres millors expectatives.
Mapa de localització:
Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2022 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia