Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Associacions  |  Detall
Català  |  Castellano

Asociaciones

Associacions
Cercar per població
Cercar per nom
Barnavasi
Associacio de Comerciants i Profesionals Barnavasi
Sector: Serveis professionals
Categoria: Associació de Comerç
Adreça:
Septimània, 31, baixos local 3
08006 Barcelona
Contacte:
Tel. 932 176 179
Fax 932 176 179
Descripció:
l'Eix Comercial de Sant Gervasi és la zona comercial natural del barri de Sant Gervasi, un barri modern, ben comunicat per transport públic i de fàcil accés amb cotxe. Sant Gervasi està situat a tocar la serra de Collserola, sota mateix del Tibidabo. l'eix comercial se situa en el territori comprés des del passeig de la Bonanova - passeig de Sant Gervasi - carrer Craywinckel, per la part alta del barri, fins a la Travessera de Gràcia, per la baixa, delimitat pels carrers Calvet i Ganduxer, per una banda, i el carrer Balmes, per l'altre.

Sant Gervasi és un barri benestant, que manté una certa imatge elitista, que li prové de quan era la zona preferida per passar l'estiu dels acomodats barcelonins. d'aquella època encara queden edificis unifamiliars amb jardins, alguns d'ells avui, d'ús públic. En el barri hi viuen unes noranta mil persones, els 60 % de les quals, efectua les seves compres al barri.

Sant Gervasi allotja la concentració d'escoles i col·legis més gran d'Europa, la qual cosa aporta una imatge insòlita, quan l'allau d'alumnes -i els seus familiars- recorren els carrers a l'entrada i sortida dels centres escolars. També compta amb una molt alta concentració de clíniques i centres mèdics privats, i té en els seus edificis els despatxos d'un important nombre de professionals liberals i oficines centrals d'empreses, la qual cosa incrementa d'una manera molt important el nombre de clients potencials.

Aquest important flux de potencials clients són, en una part significativa, d'alta capacitat econòmica, de la mateixa manera que ho és el veinat del barri i, per tant, el seu nivell adquisitiu és sensiblement superior al de la mitjana de la ciutat. d'aquesta situació molt positiva han sabut beneficiar-se els comerços de l'eix, que han adaptat la seva oferta a les característiques d'aquesta tipologia de clients.

En aquest territori, que recorre al llarg d'uns dos quilometres, l'eix longitudinal del carrer Muntaner, existeixen uns 2.000 comerços, entre els que s'hi dediquen al detall i els del sector de serveis, els quals ofereixen un complet assortit de productes de qualitat, tant d'alimentació, equipament de la persona o parament de la llar, com de serveis.

Els establiments comercials de Sant Gervasi no són grans, però tenen una característica que els fa destacar, l'alta qualitat dels productes que ofereixen i el gairebé immillorable tracte que ofereixen als clients. Les marques més conegudes i les cadenes de distribució tenen presencia al barri.

Sant Gervasi és un barri ben comunicat, els transports públics que arriben a l'eix són molts i variats. Es pot accedir fàcilment amb autobús, tant des del centre de la ciutat com des d'altres barris més allunyats. Així mateix, per Sant Gervasi passen dues línies dels Ferrocarrils de la Generalitat, que uneixen el barri amb la xarxa del metro, i apropen a tota la important concentració de persones que viuen al Vallés. Abans de l'any 2009, està previst que arribi la línia 9 del metro, que travessarà el barri i que el connectarà amb les poblacions de la banda Besòs de la ciutat, així com, amb l'aeroport, on aquesta línia tindrà l'inici i final.

Accedir-hi en cotxe tampoc representa cap problema, encara que té els mateixos problemes per aparcar que la resta de Barcelona. En els darrers anys s'han incrementat molt significativament el nombre de places d'aparcament soterrat i el de superfície. a més, tres del carrers comercialment importants, Muntaner, Balmes i Travessera de Gràcia, compten amb el "carril multiserveis", que permet transformar, segons les necessitats del moment, determinats carrils, en vies de circulació, carrèga-descarrèga o aparcament, la qual cosa facilita l'accés als establiments comercials de la zona.

l'Eix Comercial de Sant Gervasi l'impulsa l'Associació de comerciants Barnavasi - Galvany Comerç, Aquesta associació és la que promou i porta a terme les accions dinamitzadores i mobilitzadores que desenvolupa el col·lectiu de comerciants de l'eix.

Les botigues de Sant Gervasi tenen una característica que els fa destacar, l’alta qualitat dels productes que ofereixen i l’immillorable tracte que ofereixen als clients.
Mapa de localització:
Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2022 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia