Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Associacions  |  Detall
Català  |  Castellano

Asociaciones

Associacions
Cercar per població
Cercar per nom
Centre Comercial La Vila Martorell
Associació de botiguers del Centre Comercial la Vila de Martorell
Sector: Serveis professionals
Categoria: Associació de Comerç
Adreça:
Plaça de la Vila, 48
08760 Martorell (Barcelona)
Contacte:
Tel. +34 937261111
Fax +34 937277839
http://www.lavilamartorell.org
Descripció:
Qui som
Som a prop de cinquanta comerciants que, uns pocs, van obrir les seves portes fa més de cent anys; uns altres duen molts anys servint als clients que vénen a La Vila; i la resta duen menys temps i estan satisfets d'haver obert les seves portes en un dels centres urbans més originals de Catalunya. Aquest grup va decidir unir-se sota una única representació: L'Associació de Botiguers del Centre Comercial La Vila de Martorell.

Que fem
Treballem per la defensa dels nostres interessos i pels interessos generals del barri de La Vila. La nostra Associació persegueix la revaloració del centre històric de Martorell a través de la revitalització del comerç com signe distintiu.

Com ho fem
A través de propostes i activitats culturals i comercials. A través de la defensa dels seus legítims interessos. A través de l'actitud pròpia d'un agent social com correspon a una associació d'empresaris com ho és la nostra, amb serietat, amb professionalitat i amb total independència de les idees polítiques de cadascun dels seus components.

Objectiu
Mantenir viva la llavor associativa del comerç independent a Martorell, centrat en el seu barri històric, reivindicant tots els drets que li corresponen.

Lluitar per la permanència dels organismes públics d'administració local en La Vila com demostració que va ser, és i seguirà sent el Centre Polític i Administratiu de Martorell.

Defensar els interessos particulars de tots els comerços associats.

Tractar d'aconseguir unes millores urbanístiques que dignifiquin a tot el barri de La Vila i ho facin atractiu als visitants i els veïns.

Tractar d'impedir que s'aprovi qualsevol mesura que pugui perjudicar la persistència de La Vila com nucli central de Martorell.

Desenvolupar quantes sinergies estiguin al nostre abast entre la zona de nou desenvolupament de Martorell i el nucli històric de la població.

Aportar quantes idees i projectes siguin precisos per a aconseguir que l'Horta de la Vila no es converteixi en una zona d'especulació immobiliària i sí en un espai lúdic, esportiu i comercial, respectuós amb el medi ambient i orientat a convertir-se en un pol d'atracció de Martorell, únic i distintiu en tota la província de Barcelona i a Catalunya.

Posar tots els mitjans al nostre abast perquè l'administració pública local, en primer terme, i les autonòmiques i nacionals, en segon, disposin de les mesures oportunes i necessàries per a convertir La Vila -origen poblacional de Martorell- en un espai urbanístic protegit i recolzat en base a les seves especials característiques i ubicació geogràfica així com en compensació pels greuges que ha vingut sofrint durant els últims cinquanta anys per ser zona de passada i nus de comunicacions entre França i la resta de la Península.
Mapa de localització:
Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2022 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia