Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Associacions  |  Detall
Català  |  Castellano

Asociaciones

Associacions
Cercar per població
Cercar per nom
Associació de Comerciants del Foix
Associació de Comerciants del Foix
Sector: Serveis professionals
Categoria: Associació de Comerç
Adreça:
c/ Sant Josep, 1
08730 Santa Margarida i els Monjos (Barcelona)
Contacte:
Tel. +34 938186382
http://www.comercdelfoix.com
Descripció:
La nostra associació, a la que hem volgut anomenar “COMERÇ DEL FOIX”, perquè no tan sols parlem d'un sol nucli urbà sinó que tenim la sort de viure dins d'un terme municipal plural, ample i acollidor, que està constituït per la Ràpita, Cal Salines, Cal Rubió i Santa Margarida i els Monjos. Aquesta situació geogràfica fa que tinguem un nexe d'unió, el riu Foix i, per això hem volgut, ens ha agradat i em cregut adient anomenar a la nostra associació COMERÇ DEL FOIX.

El Pla de dinamització que volem, és un Pla d'accions públiques i privades, dirigides a millorar el nivell de competitivitat de la oferta comercial del nostre poble.

Durant l'any 2006, l'Ajuntament signa amb la Diputació de Barcelona, un conveni per dur a terme el Pla de dinamització comercial del nostre poble, que té com a durada bàsica fins al 2010 i què regula l'aportació d'una sèrie de recursos econòmics i tècnics per assegurar la seva implementació al territori. Aquest mateix any, també es demana un estudi de dinamització comercial de tot el municipi. Així al mateix temps apareix, amb empenta i projecte de futur, la nostra associació “COMERÇ DEL FOIX”.

Actualment hi ha 102 establiments comercials que són membres de l'associació i què creuen en el projecte, que li donen suport, que s'interessen, es mouen, s'impliquen i defensen el seu negoci i, en definitiva, el nostre entremat comercial.

Objectius

L'objectiu principal del “COMERÇ DEL FOIX” és el de millorar la qualitat i la competitivitat del teixit comercial i contraposar la nostra oferta comercial, basada en valors com la proximitat, la qualitat i el millor servei i atenció a la clientela que puguem donar, davant altres formules comercials més massificades i impersonals.

Per tal de tirar endavant aquest projecte necessitarem el compromís de tot el teixit empresarial i comercial del nostre municipi, així com de les nostres entitats administratives com són l'Ajuntament, la Diputació i la Generalitat.

Així doncs, per aconseguir el progrés de qualsevol dels nostres municipis, una de les bases primordials, és tenir el teixit empresarial i comercial ben sòlid, per permetre a la seva població l'obtenció de recursos econòmics i la satisfacció de totes les seves necessitats de bens i serveis, dins de l'entorn del seu propi municipi.

D'aquesta manera, aconseguirem que el nostre poble sigui un lloc lúdic, agradable al passeig, un punt de trobada, que beneficiï a la seva gent.
Mapa de localització:
Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2022 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia