Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Associacions  |  Detall
Català  |  Castellano

Asociaciones

Associacions
Cercar per població
Cercar per nom
Federació d'Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí
Sector: Serveis professionals
Categoria: Associació de Comerç
Adreça:
Av. de Barcelona, 57, entresòl 2a
08191 Rubí (Barcelona)
Contacte:
Tel. +34 620924935
http://www.viurubi.com
Descripció:
La Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí, la Federació, és una organització professional de caràcter federatiu d’àmbit local de Rubí que incorpora a totes les associacions de caire comercial, gremial i del sector serveis, que voluntàriament ho sol·licitin, per a la defensa, la representació i el foment dels interessos generals.

La Federació és un pas important en el sector comercial i de serveis de la nostra ciutat, que permet incidir de forma immediata en el comerç tradicional i potenciar aquells aspectes que el diferencien d’altres formats comercials, com són la proximitat, l’especialització, el tracte personalitzat al client i el servei postvenda, entre d’altres. La participació del sector de la restauració de Rubí enforteix tant la Federació com el mateix sector.

Entre les finalitats estatutàries de la Federació en destaquen les següents:
· Fomentar i defensar el sistema de lliure iniciativa i d’economia de mercat.
· Actuar en defensa dels interessos del sector comercial, el sector gremial i el sector serveis.
· Servir d’òrgan d’unió i coordinació de les organitzacions membres, fomentant l’esperit de solidaritat entre elles.
· Canalitzar la representació de les organitzacions en els òrgans de participació, sigui quin en sigui l’àmbit.
· Atendre les necessitat d’informació, formació, investigació i perfeccionament de les associacions, estudiant i divulgant els temes que puguin afectar la potenciació econòmica dels afiliats.

La Federació, entitat constituïda l’any 1996, gaudeix de personalitat jurídica pròpia i de la capacitat d’obrar per al compliment dels seus fins. El model de gestió és d’entitat sense ànim de lucre.

Els socis de la Federació són totes les entitats que la integren. La Federació respon a principis democràtics en la seva organització i funcionament, que garanteixen l’autonomia de les associacions afiliades en els seus àmbits locals respectius.
La Federació sempre ha estat fidel als objectius pels quals va ser creada i en cada moment ha abordat accions comercials o projectes en consonància amb les seves possibilitats. L’any 2009 la Federació va emprendre una nova dinàmica de treball per atendre les múltiples necessitats de les associacions afiliades, així com també per actuar frec a frec amb tots i cadascun dels establiments adherits i amb l’Ajuntament de Rubí en pro del comerç urbà.

El treball continuat al llarg dels anys i el fet que la Federació és l’única entitat federativa del sector comercial de la ciutat, l’han consolidat com organització d’interès i d’utilitat per a les associacions, els establiments i les Administracions Públiques. Aquesta realitat i, amb l’afany de fer pinya, consolida el lema de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí: Més units Més forts.
Mapa de localització:
Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.

 

Darreres Notícies i Activitats

La Botiga al Carrer de Rubí
La Botiga al Carrer de Rubí
15 de juny, 2013
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2022 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia