Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Tau Formar

Tau Formar és un centre de formació líder a Barcelona que s'especialitza a oferir oportunitats úniques per a millorar les teves competències i desenvolupar les teves habilitats i coneixements. Amb una àmplia gamma de cursos i programes de formació subvencionats, Tau Formar està compromès a ajudar-te a afermar el teu treball i obrir-te noves perspectives de millora professional.

Carrer de Sant Ramon, 23
08922, Santa Coloma de Gramenet
+34 933 86 26 97
www.tauformar.com

Si estàs buscant fer un salt en la teva vida professional, Tau Formar t'ofereix la solució perfecta. La seva oferta de certificats de professionalitat et brinda l'oportunitat de millorar la teva carrera o trobar un treball que s'ajusti a les teves aspiracions. Amb una gran varietat de cursos disponibles, trobaràs aquell que millor s'adapti a les teves necessitats i t'ajudi a aconseguir els teus objectius.

Però Tau Formar no sols s'enfoca en els individus. Si ets un empleat o ocupadora a la recerca de millorar la formació i capacitació de la teva empresa, Tau Formar ofereix experiències formatives adaptades a tot tipus d'empreses. Ja sigui a través de la seva plataforma e-learning, classes virtuals o formació presencial, Tau Formar ofereix metodologies modernes i adaptades a les noves tecnologies per a assegurar que els teus empleats adquireixin les habilitats necessàries per a destacar en la seva àrea de treball.

A més, Tau Formar et convida a explorar noves àrees d'aprenentatge emocionants com l'anglès, la robòtica o la informàtica. Els seus cursos no sols et brindaran els coneixements necessaris, sinó que també et permetran conèixer a persones noves amb els mateixos interessos que tu. Amb metodologies d'aprenentatge actualitzades i adaptades a les noves tecnologies, Tau Formar et garanteix una experiència d'aprenentatge enriquidora i efectiva.

Per a mantenir-te actualitzat(a) sobre les últimes novetats de Tau Formar, pots subscriure't al seu butlletí de notícies i rebre en el teu correu electrònic totes les novetats de cursos i activitats que es realitzen en el centre. A més, pots visitar el seu blog i escoltar els últims episodis del seu podcast per a mantenir-te al corrent de les últimes tendències en educació i formació.

En Tau Formar, el teu futur i potencial són la prioritat. El seu compromís és proporcionar-te les eines i coneixements necessaris per a transformar la teva carrera i explorar el teu màxim potencial. No perdis l'oportunitat de millorar les teves competències i aconseguir les teves metes professionals. Contacta a Tau Formar avui mateix i comença el teu viatge cap a l'èxit.

Recorda que Tau Formar utilitza cookies per a oferir-te la millor experiència d'usuari possible. Pots obtenir més informació sobre l'ús de cookies en el seu lloc web.

Opinions sobre Tau Formar

Preguntes freqüents

Què distingeix a Tau Formar com a centre de formació?

Tau Formar es destaca pel seu nivell d'excel·lència en l'ensenyament i la qualitat del seu professorat. A més, el seu equip es caracteritza per ser amable i brindar un excel·lent servei als estudiants. Amb més de 40 anys d'experiència en Santa Coloma, Tau Formar és un lloc referent en l'àmbit de la formació.

Quina és l'oferta de cursos que ofereix Tau Formar?

Tau Formar compta amb una àmplia oferta de cursos per a tots els públics, des de certificats de professionalitat fins a formació en àrees com a anglès, robòtica i informàtica. També ofereix cursos adaptats a empreses, per a millorar la formació i capacitació dels seus empleats. La varietat de cursos disponibles garanteix que trobaràs aquell que s'ajusti a les teves necessitats i objectius.

On es troba situat Tau Formar?

Tau Formar es troba situat en una ubicació cèntrica i accessible en transport públic, la qual cosa facilita l'accés a les seves instal·lacions. Es troba en Carrer de Sant Ramon, 23, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

Quines característiques té el professorat de Tau Formar?

El professorat de Tau Formar es caracteritza per ser altament qualificat, amb un nivell d'excel·lència en l'ensenyament. La seva experiència i coneixements els permeten brindar una formació de qualitat als estudiants. A més, es destaquen per la seva vocació en la docència i la seva paciència per a resoldre els dubtes dels estudiants.

Mapa de Localització

Botigues Destacades

Carregant...
x