Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Sigma Servicios Profesionales Para Asociaciones

Grupo Sigma ofereix una varietat de serveis professionals dissenyats per a associacions. Busquem incrementar i explotar el potencial de les associacions, permetent-les ser líders en els seus camps respectius. Això s'aconsegueix a través d'una gestió a mida que s'ajusta a les necessitats de cada organització, complint amb requisits individuals i desenvolupant projectes específics personalitzats.

Carrer de Joan d'Àustria, 126
08007, Barcelona
+34 933 56 90 87
www.gruposigma.com

Serveis Experts per a Associacions per part de Grupo Sigma

Promovem la Perspectiva Intercultural - Un Enfocament Singular

A Grupo Sigma, utilitzem una visió intercultural en la nostra estratègia de treball. El nostre objectiu és desenvolupar projectes que incentivin la convivència i cohesió social, promovent l'educació, la participació i l'associacionisme, contribuint a la formació de barris inclusius, actius i compromesos.

Descobreix Els Nostres Serveis

Oferim una àmplia gamma de serveis especialitzats. Aquí et presentem alguns dels més destacats:

Comunicació i Publicitat

El nostre equip s'encarrega de reforçar les xarxes de contacte de les associacions, creant coneixement i enfortint les relacions amb els seus públics. Organitzem i gestionem esdeveniments, fires comercials i activitats de responsabilitat social. Així mateix, ens ocupem de la creació de publicacions i de la gestió de xarxes socials per millorar la comunicació de cada associació a la que oferim el nostre servei.

Promoció de l'Associacionisme

A Grupo Sigma, donem suport a associacions i empreses en la identificació d'oportunitats i en la implementació d'accions que promoguin l'associacionisme i el seu creixement sostenible. Desenvolupem propostes valuoses que puguin atreure i retenir a socis que compleixin amb les necessitats estratègiques dels membres actuals i futurs de cada entitat.

Educació

Oferim suport en la creació i divulgació de programes de formació tècnica, cursos per a emprenedors, seminaris, jornades, coaching i altres capacitacions que s'ajustin a les necessitats primordials de cada associació, fundació o gremi i a les característiques particulars dels seus membres.

Foment del Comerç Divers

Assistim en la incorporació de comerciants i entitats en la xarxa d'associacions locals, enfocant-nos en l'enriquiment de la vida social, econòmica i cultural dels territoris a través del comerç divers. El nostre propòsit és garantir que les activitats comercials, culturals i comunicatives reflecteixin la diversitat cultural de la població i del comerç local.

Investigació i Planificació

Estudiem l'evolució futura del sector per anticipar-nos als canvis i així donar suport en la definició de l'estratègia, oportunitats i activitats de les associacions, fundacions i entitats del tercer sector. Proporcionem eines que facilitin la seva planificació i supervisem la seva implementació.

Grupo Sigma - Potenciant l'Associacionisme

Amb més de dues dècades d'experiència, en Grupo Sigma reconeixem la importància de col·laborar amb les organitzacions i els seus equips de treball per incrementar el seu potencial. Els nostres serveis professionals s'ajusten a les necessitats singulars de les nostres associacions clientes, oferint-los ajuda especialitzada en àrees crucials per al seu creixement i èxit.

Estàs preparat per potenciar la teva associació amb Grupo Sigma?

Si desitges impulsar la teva associació i t'agradaria conèixer com podem assistir-te, contacta amb nosaltres. Discutirem les teves necessitats i projectes i com podem donar-te el suport que requereixes. El nostre compromís és oferir-te un servei de qualitat, puntual i amb una actitud de col·laboració constant. Estem desitjosos de treballar amb tu!

Mapa de Localització

Altres negocis a la zona

Botigues Destacades

Carregant...
x