Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Rabassaires

El projecte Rabassaires té com a objectiu principal reviure l'antiga tradició vitivinícola del Vallès Occidental i oferir vins que capturin l'essència única d'aquesta regió. En el passat, aquesta comarca es destacava per la seva dedicació a la viticultura, però va enfrontar desafiaments a causa de la plaga de la filoxera i després a la sobreproducció i la disminució dels preus.

c/ Reus, 33
08173, Sant Cugat del Vallès
www.rabassaires.com

Rabassaires s'enfoca a treballar en les parcel·les on encara es conserven vinyes antigues i a recuperar terrenys abandonats per a revitalitzar la viticultura en l'àrea. El projecte s'identifica estretament amb els viticultors tradicionals coneguts com "Rabassaires" (viticultors que conreaven la terra a través del contracte de Rabassa Morta) i cerca preservar la història, el patrimoni i la cultura del Vallès Occidental a través del cultiu de la vinya. El seu enfocament es basa en la perseverança, l'esforç i l'adopció de pràctiques agrícoles sostenibles, evitant l'ús de productes químics en la cura de les vinyes.

L'elaboració dels vins es duu a terme de manera artesanal en el celler, buscant preservar al màxim l'autenticitat del producte i col·laborant estretament amb empreses locals.

Actualment, Rabassaires conrea vinyes a Cerdanyola del Vallès i té plans d'expandir-se a altres localitats de la comarca en el futur.

El seu objectiu és que les persones gaudeixin dels seus vins en moments d'oci, compartint-los amb els seus sers estimats i amics.

Mapa de Localització

Botigues Destacades

Carregant...
x