Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Punctum Studio

Punctum Studio, és el teu soci ideal per a serveis de fotografia professional a Terrassa. Impulsem la teva marca a través d'imatges creatives i visualment atractives que ajuden a transmetre el teu missatge de manera efectiva. Amb una experiència de més de 20 anys en la indústria, la nostra especialització abasta des de la fotografia publicitària fins a la fotografia gastronòmica, oferint un ventall de serveis que s'adapta a les teves necessitats específiques.

Av. de Can Boada del Pi, 8, Local A
08225, Terrassa
661 20 13 90
www.punctumstudio.es

Punctum Studio: Fotografia Professional a l'abast de la teva marca

Serveis fotogràfics per a cada necessitat

En Punctum Studio, anem més enllà de la fotografia convencional. Ens dediquem a la fotografia publicitària i comercial que ressalta l'essència de la teva marca o producte, la fotografia d'interiors que captura la personalitat de cada espai, i la fotografia de productes ideal per vendes en línia, catàlegs o publicitat. A més, oferim serveis de fotografia 360º i tours virtuals per a empreses que busquen una interacció i navegació avançada.

Incrementa la teva marca amb els nostres serveis professionals de producció fotogràfica i audiovisual

En Punctum Studio, creiem que les fortes imatges són fonamentals per causar una bona primera impressió. Amb la nostra experiència i creativitat, t'ajudarem a destacar en el mercat. El nostre treball en vídeos se centra en connectar amb el teu públic, transmetent essència, caràcter i personalitat. Sigui que necessitis un projecte de fotografia industrial, fotografia corporativa, o un vídeo per a la teva empresa, et garantim resultats que parlaran per si sols.

Explora els nostres últims projectes

Amb el pas dels anys, hem tingut el privilegi de treballar amb diferents empreses i marques, des de petites empreses fins a grans corporacions internacionals. La nostra prioritat sempre ha estat capturar l'essència dels seus productes i instal·lacions i transmetre el seu missatge de forma impactant. T'invitem a explorar alguns dels nostres últims projectes perquè coneguis el nostre treball.

Contacte

Estem a punt per encarregar-nos de la producció visual del teu projecte de fotografia, vídeo o realitat virtual. Truca'ns o escriu-nos i estudiarem les teves necessitats per oferir-te el millor pressupost.

Mapa de Localització

Altres negocis a la zona

Botigues Destacades

Carregant...
x