Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Pertex Plastic

Perfileria Tècnica d'Extrusió, S.L. es dedica al desenvolupament de projectes, idees i/o necessitats dels clients per a l'obtenció del producte desitjat, a partir de l'extrusió de materials termoplàstics aprofitant els coneixements obtinguts sobre la base de la gran experiència dels membres del nostre equip. Així com la col·laboració dels diferents "Partners" especialitzats en altres processos, materials, tecnologies,... que ens permeten donar un servei íntegre als nostres clients.

Carrer Torrent d'en Baiell, 26
08181, Sentmenat
+34 93 715 25 87
www.pertexplastic.com

Va ser fundada el 2002 per un equip de professionals motivats per oferir i posar al servei dels clients els seus coneixements, obtinguts després d'una llarga trajectòria professional de més de 30 anys d'experiència al mateix sector i col·laborant en empreses de reconegut prestigi.

L'objectiu de Perfileria Tècnica d'Extrusió, S.L. és ser una empresa propera als clients per poder oferir el millor servei. És per això que sempre mantenim una estreta col·laboració tant amb els nostres clients com amb els nostres proveïdors.

Mapa de Localització

Botigues Destacades

Carregant...
x