Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Magic Caravaning

Magic Caravaning és una empresa dedicada al lloguer i venda d'autocaravanes, així com a la prestació de serveis de taller especialitzats en mecànica, accessoris i carrosseria. La seva seu es troba a Lleida, al carrer Bons Aires número 20.

Carrer Bons Aires, 20
25139, Menàrguens
+34 645 90 80 90
magicaravaning.com

Amb una trajectòria en constant creixement, Magic Caravaning busca incorporar al seu equip persones amb talent i passió pel treball ben fet. L'empresa valora la polivalència i el compromís, i cerca a candidats capaços d'exercir en totes les àrees del taller.

El candidat ideal per a formar part de Magic Caravaning ha de ser responsable, proactiu i tenir ganes de treballar en un entorn dinàmic i apassionant. L'empresa ofereix un ambient de treball dinàmic i professional, amb oportunitats de creixement i desenvolupament professional.

Si t'apassiona el món de les autocaravanes i somies amb formar part d'un equip compromès, Magic Caravaning vol conèixer-te. Envia el teu curriculum vitae a través del formulari disponible en el seu lloc web per a ser considerat en el procés de selecció.

En Magic Caravaning, t'espera un equip de professionals dedicats a oferir un excel·lent servei als amants de les autocaravanes. Ja sigui que estiguis interessat a llogar una autocaravana per a les teves pròximes vacances o a comprar una per a gaudir d'aventures sense límits, Magic Caravaning té una àmplia gamma d'opcions per a satisfer les teves necessitats.

A més del seu servei de lloguer i venda, Magic Caravaning compta amb un taller especialitzat en autocaravanes. Aquí, trobaràs mecànics experts que s'encarregaran de mantenir el teu vehicle en perfectes condicions, així com de realitzar reparacions i millores. També podràs trobar una àmplia varietat d'accessoris i recanvis per a la teva autocaravana, que permetran personalitzar-la i optimitzar el seu funcionament.

Opinions sobre Magic Caravaning

Preguntes freqüents

Quins serveis ofereix Magic Caravaning?

Magic Caravaning ofereix serveis de lloguer i venda d'autocaravanes, així com serveis especialitzats en mecànica, accessoris i carrosseria en el seu taller. A més, brinden assessorament i atenció personalitzada per a garantir una experiència de viatge inoblidable.

Quin tipus d'autocaravanes estan disponibles per a llogar?

Magic Caravaning compta amb una àmplia gamma d'autocaravanes disponibles per a lloguer. Els seus vehicles són moderns, nets i estan equipats amb totes les comoditats necessàries per a fer del teu viatge una experiència còmoda i plaent.

S'inclouen accessoris i equipament en el lloguer?

Sí, en Magic Caravaning s'asseguren que totes les autocaravanes disponibles per a llogar estiguin completament equipades. Això inclou roba de llit, utensilis de cuina, taula i cadires de càmping, i molts altres accessoris perquè no falti res durant el teu viatge.

Quin és el tracte i el servei al client de Magic Caravaning?

En Magic Caravaning posen un gran èmfasi a oferir un tracte i servei al client excepcionals. El seu equip està altament capacitat i sempre disposat a brindar assistència i solucions ràpides a qualsevol consulta o situació que puguis tenir durant la teva experiència de lloguer.

Com puc obtenir més informació sobre els serveis de Magic Caravaning?

Pots obtenir més informació sobre els serveis de Magic Caravaning visitant el seu lloc web oficial o contactant-los a través del seu formulari de contacte en línia. També pots cridar al número de telèfon indicat en la seva pàgina per a parlar directament amb un membre del seu equip.

Magic Caravaning ofereix segur per a les autocaravanes llogades?

Sí, Magic Caravaning compta amb una assegurança adequada per a les autocaravanes llogades. Això proporciona tranquil·litat i protecció en cas de qualsevol eventualitat durant el teu viatge, assegurant que estiguis cobert en qualsevol situació.

Mapa de Localització

Botigues Destacades

Carregant...
x