Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

La Gelidense Coworking y Cocreating

Coworking La Gelidense, un espai de coworking a Gelida, redefineix la forma en què els professionals treballen i col·laboren. Nascut durant la pandèmia de COVID-19, aquest coworking al Penedès s'ha convertit en un centre neuràlgic per a autònoms, emprenedors, empreses, creatius, terapeutes i artistes. Amb una filosofia que fomenta la col·laboració i la creativitat, La Gelidenseofereix un entorn ideal per a la interacció i la innovació i, també, el desenvolupament professional de tots els que trien aquest coworking a Gelida per a treballar.

Pol. Ind. la Gelidense, 3
08790, Gelida
lagelidensecoworking.com

La Gelidense: espai coworking al Penedès

Situat en la històrica fàbrica de paper La Gelidense, en l'edifici Molí Nou de Gelida, aquest coworking recull l'essència de la rica herència industrial d'aquest lloc que es remunta a 1900. En caminar pels passadissos d'aquestes oficines compartides a Gelida, un percep la connexió amb el passat i, alhora, l'energia innovadora dels coworkers que donen vida a aquest espai. Aquest equilibri entre tradició i innovació és el que distingeix a aquest coworking al Penedès i el converteix en un espai únic i diferent par treballar.

Coworking al Penedès: ubicació estratègica en un entorn natural

L'entorn natural del Coworking La Gelidense és un dels seus atractius més destacats. Situat a pocs quilòmetres de Vilafranca del Penedès i prop de municipis com Sant Llorenç d'Hortons, Corbera de Llobregat, Cervelló i Sant Sadurní d'Anoia, aquest coworking a Gelida ofereix una ubicació estratègica per a aquells que busquen escapar del moviment de poblacions més grans i gaudir d'un ambient tranquil però connectat alhora.

Espais Coworking: Quin és l'ideal per al teu treball?

Els espais a Coworking La Gelidense estan dissenyats per satisfer diverses necessitats. Des d'oficines compartides per als qui busquen un ambient col·laboratiu, fins a despatxos privats per als qui requereixen major concentració. A més, disposa de sales de reunions i espais comuns que faciliten un ambient col·laboratiu i permeten als coworkers interactuar, relaxar-se i socialitzar. L'àrea chill out i la sala amb cuina office són llocs perfectes per a prendre's un respir i establir connexions significatives amb altres professionals.

El disseny interior de Coworking La Gelidense és funcional però acollidor, combinant l'estètica industrial de l'edifici històric amb detalls moderns i àrees contemporànies per a treballar. Això garanteix un ambient que fomenta la creativitat i la productivitat en un espai restaurat que, a més, permet a La Gelidense Coworking & Cocreating retre homenatge a les generacions que van treballar en la indústria del paper al Penedès, preservant l'herència industrial i promovent la sostenibilitat en tots els seus espais.

Mapa de Localització

Botigues Destacades

Carregant...
x