Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Hola Marimorena

Hola Marimorena som una agència de comunicació de Barcelona, especialitzada en vi, cellers, esdeveniments d'enoturisme i la cultura enogastronòmica. Amb un enfocament específic en el sector vitivinícola, la nostra agència ofereix una àmplia gamma de serveis per a satisfer les necessitats de tots els negocis i empreses d'aquest sector del vi.

Legalitat, 95, Local 2
08024, Barcelona
+34 659 105 720
www.holamarimorena.com

Comunicació especialitzada en el món del vi i l’enogastronomia

En la nostra agència de comunicació oferim serveis de consultoria i assessoria de comunicació i serveis de comunicació offline i comunicació digital, inclosa la gestió i creació de contingut per a diverses plataformes de xarxes socials a càrrec d'experts en vi i comunicació gastronòmica. A més, a Hola Marimorena comptem a un equip expert en comunicació corporativa, gabinet de premsa i relacions públiques per a la teva empresa.

Equip professional i serveis especialitzats

Aquest equip multidisciplinari de professionals que inclou experts en comunicació, màrqueting i un equip tècnic i de producció especialitzat en l'organització d'esdeveniments, ens permet a Hola Marimorena garantir un servei integral per satisfer totes les necessitats dels nostres clients. Per això, els nostres serveis de comunicació van més enllà de la comunicació tradicional i inclouen l'organització de workshops, sessions de formació, activitats de teambuilding, organització de afterworks i organització i participació en fires sectorials.

Sommeliers per a tasts de vins

A més, la nostra agència de comunicació especialitzada en vi ofereix serveis de sommelier expert per a l'organització de tasts de vins, tasts d'oli, tasts amb maridatges i altres activitats relacionades amb la cultura del vi.

Organització de fires de vi

Entre aquestes s'inclou l'organització d'esdeveniments sectorials del món de l'enograstronomia, destacant entre els nostres treballs realitzats, l'organització de Vins a la Vila, l'organització de la Fira d'Ancestrals, la gestió de la comunicació de Vins Naturals i l'organització de diversos Showrooms per a marques rellevants del sector del vi.

Mapa de Localització

Altres negocis a la zona

Botigues Destacades

Carregant...
x