Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Exo.2 Viatges

Som una agència de viatges a Barcelona, especialitzada en la creació d'experiències i viatges personalitzats als cinc continents.

Comptem amb més de 25 anys d'experiència dedicats a l'organització de viatges a mida per als nostres clients i disposem d'una xarxa de col·laboradors i contactes per tot el món que ens permeten dissenyar viatges personalitzats i únics.

Av. Nuria 94 Mas
08758, Barcelona
+ 34 610.208.407
www.exo-2.com

Viatges personalitzats als cinc continents

Amb Exo.2 Vitages vine a descobrir les millors destinacions exòtiques a Àsia, gaudeix d'escapades a les ciutats europees durant tot l'any, participa en safaris a Àfrica, planifica la teva aventura a Austràlia amb tots els detalls coberts o explora tant els racons menys coneguts com els més populars d'Amèrica, entre mil opcions més!. A on somies anar? Nosaltres et portem!

Creem itineraris a mida basats en les teves preferències i t'oferim la llibertat de descobrir el món a la teva manera. Oblida't dels paquets turístics perquè a Exo2.Viatges estem convençuts que el teu viatge ha de ser tan excepcional i únic com tu, i per això, ho planejarem especialment per a tu.

El teu company ideal de viatge

A la nostra agència de viatges a Barcelona som experts en tota mena de destinacions de viatge i vacances a Europa, Àfrica, Àsia, Amèrica o Oceania, les quals et proposem descobrir al teu ritme i d'acord amb els teus interessos i necessitats com a viatger. Perquè és clar que no és el mateix planejar unes vacances en família que viatjar en parella o descobrir el món amb amics... que no et facin creure el contrari!

Explica'ns quina t'agradaria que fos la teva pròxima destinació de vacances i preparem el teu viatge a mida, comprometent-nos tot l'equip d'agents de viatges experts d'Exo.2 Viatges a brindar-te el millor assessorament, assegurant-nos que cada aspecte del teu viatge de vacances s'adapti perfectament a tu.

Contacta amb nosaltres i descobreix-ho ara!.

Mapa de Localització

Altres negocis a la zona

Botigues Destacades

Carregant...
x