Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Espai Mosaik

Barcelona, coneguda per la seva rica cultura i diversitat, ofereix una àmplia gamma d'experiències culturals que conviden a explorar i gaudir de la ciutat. I si vols comprovar-ho, et convidem que vinguis a visitar-nos al carrer Gran de Gràcia, 77.

Som Espai Mosaik, un centre cultural innovador al barri de Gràcia, inaugurat en 2021, amb la ferma missió d'enriquir l'oferta cultural de Barcelona, posant èmfasi en el treball de creadors locals de tota la ciutat i de Catalunya.

C/ Gran de Gràcia, 77 principal, 1ª
08012, Barcelona
932 17 61 36
www.espaimosaik.com

El teu nou centre cultural a Gràcia

Com a artista o artesà, a Espai Mosaik trobaràs un entorn inclusiu i participatiu en el qual connectar amb el públic i exhibir les teves obres i, mentre que com a visitant gaudiràs d'un espai cultural únic on descobrir una àmplia gamma d'expressions artístiques, mostres i exposicions a Espai Mosaik, organitzades per nosaltres, com, també, com a part d'alguns dels millors programes culturals de Barcelona i Catalunya.

El nostre enfocament en la diversitat es reflecteix en la possibilitat que oferim a tots els artistes de mostrar el seu treball, implicant-nos, de manera especial, com a centre cultural a Gràcia en la promoció de la creativitat dels artistes i artesans del barri, i l'atenció a l'herència cultural de la Vila de Gràcia. Aquesta obertura a la diversitat enriqueix l'experiència cultural tant per als artistes com per al públic, creant un ambient culturalment enriquidor i divers en aquest Districte de Barcelona.

Lloguer d'espais a Gràcia per a activitats i exposicions

A més, a Espai Mosaik també oferim el lloguer d'espais per a activitats professionals i privades, aportant així propostes innovadores a la dinàmica cultural de Gràcia.

A través de totes les nostres iniciatives, des d'Espai Mosaik volem consolidar a Gràcia com el millor espai cultural a Barcelona. Vine a conèixer-nos i gaudeix d'aquesta nova experiència cultural en el cor del barri de Gràcia, en Barcelona!

Opinions sobre Espai Mosaik

Mapa de Localització

Botigues Destacades

Carregant...
x