Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

El Racó de la Rosa

Amb un ferm compromís amb la sostenibilitat i la consciència ecològica, en El Racó de la Rosa ens enorgullim de ser una botiga d'alimentació ecològica a Barcelona que va més enllà de ser simplement un lloc per fer compres. Des de la nostra obertura en 2015, ens centrem en la cerca constant de productes ecològics de qualitat i de proximitat que no només contribueixin a marcar la diferència per a la salut dels nostres clients, sinó, també, per a la sostenibilitat del planeta.

A la nostra botiga, cada producte que oferim explica una història. És una narrativa entrellaçada d'agricultors locals que conreen els seus productes amb dedicació, d'artesans compromesos amb la qualitat i l'artesania, i d'un equip apassionat que s'esforça per brindar el millor als nostres clients.

És per això que ens assegurem que tots els nostres productes de la nostra botiga de aliments saludables, tant els aliments ecològics, com els productes de proximitat que pots comprar en el nostre establiment, com la cosmètica natural que també trobaràs en El Racó de la Rosa, les nostres plantes medicinals o els complements alimentaris que tenim també en el nostre catàleg, siguin, sempre, productes autèntics i de qualitat i capaços de contribuir a un estil de vida més saludable, sostenible i conscient.

En El Racó de la Rosa, tots els nostres articles són productes ecològics, recolzats per certificacions que garanteixen el seu origen orgànic. A més, donem preferència als productes de proximitat i de temporada, fent costat als productors locals i reduint les emissions relacionades amb el transport. És la nostra prioritat, també, garantir la qualitat de qualsevol dels nostres articles i que el nostre catàleg es nodreixi exclusivament de productes beneficiosos per a la salut.

I és que, en El Racó de la Rosa, la nostra dedicació se centra a proporcionar productes ecològics d'alta qualitat, marcant així la diferència respecte a les grans superfícies. A més, ens esforcem per entendre i satisfer les necessitats individuals de cada client, afavorint, en tots els casos, una experiència de compra personalitzada tant a la nostra botiga d'alimentació saludable al barri de Sant Antoni a l’Eixample de Barcelona com a la nostra botiga d'aliments ecològics online on els nostres clients també reben l'assessorament que busquen.

Especialitats

Av. Mistral 10
08015, Barcelona
934 25 32 11
elracodelarosa.cat

Ens trobaràs en El Racó de la Rosa en l'Avinguda Mistral, 10, on a més de, presencialment, pots realitzar les teves comandes per telèfon, correu electrònic, WhatsApp i Telegram. I si no et pots desplaçar, i vius a Barcelona, també pots comprar a la nostra botiga d'aliments ecològics online que combina la facilitat de les compres a internet amb l'autenticitat i qualitat dels nostres productes ecològics i atenció pròxima i professional.

En tots dos casos, el servei de repartiment a domicili el fem amb mitjans propis que garanteixen el nostre compromís amb la sostenibilitat des de l'origen al domicili dels nostres clients.

Botigues Destacades

Opinions de Clients

5 (14)
Raquel
Hace 2 años

Estoy encantada la chica que me atendió muy divertido me explico realmente bien lo que necesitaba y me lleve Maca apta para veganos también tienes espirulina en polvo y tabletas, enorme gana de productos.Muy aconsejable tiene de todo y el local agradable y bien expuesto.

Jacques
Hace un año

Soy un Guía local, es un sitio ideal para adquirir tu hierbas, en el internet lo venden y puede que haya promociones puntuales a mejor precio, la tengo muy lejos de casa entonces no volveré, pero es más cómodo por internet te lo llevan de manera directa pero el valor es el mismo, aconsejable ir si no vives lejos debido a que te ahorras el envío y la espera. Dame like :)

Alexandra L.
Hace 3 meses

Servicio de 10! Muy recomendable!

Agustin O. C.
Hace 2 años

Un espacio maravilloso para gozar de lo natural al natural

Francisco P.
Hace 5 años

Tienen buenos productos a costos accesibles

Carregant...
x