Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Catalonia Talent

Catalonia Talent som el mitjà de comunicació especialitzat en emprenedoria, innovació, creativitat i talent de Catalunya.

Carrer de l'Avenir, 12
08006, Barcelona
www.cataloniatalent.cat

Catalonia Talent és la plataforma d'informació referent per a les persones, empreses i institucions que volen impulsar el talent a Catalunya i els ciutadans interessats a conèixer les oportunitats i possibilitats que ofereix aquest talent per a la seva professió, negoci i país.

Mitjà de comunicació de l'emprenedoria i la innovació a Catalunya

Des del nostre naixement l'any 2019, el nostre canal digital de notícies sobre innovació i emprenedoria és abanderat de la difusió de la cultura de l'emprenedoria i la innovació a Catalunya. I, com a mitjà de comunicació especialitzat, posem el nostre focus en les persones, entitats, empreses i projectes, que aposten pel talent, la creativitat i la innovació en camps com la tecnologia, la salut, l'educació, la cultura, el medi ambient, la logística o el comerç, entre altres, acostant la seva veu i el seu treball als nostres lectors a través de notícies, reportatges, entrevistes i articles d'opinió de personalitats destacades.

Amb el talent i l'emprenedoria catalana

Catalonia Talent destaca, a més, com una proposta transmèdia, amb continguts integrats que connecten amb el públic a través de peces de divulgació i càpsules audiovisuals, enriquint l'experiència i fomentant la participació activa de l'audiència en la difusió de coneixement, idees i projectes innovadors.

A més, com a mitjà de comunicació especialitzat en innovació i talent, des de Catalonia Talent fem valdre, també,el nostre compromís per fomentar la cultura de l'emprenedoria i destacar el talent passat, present i futur de Catalunya, donant cobertura i visibilitat a projectes com Impulsa Talentum, enfocat en serveis especialitzats per a emprenedors i startup; l'associació Welcome Talent que agrupa professionals i voluntaris al servei de les iniciatives més innovadores de Catalunya; o els Premis Talent que reconeixen l'emprenedoria, la innovació, la creativitat i el talent català.

Mapa de Localització

Altres negocis a la zona

Botigues Destacades

Carregant...
x