Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Boreal Campers

Si cerques una forma diferent i econòmica de viatjar i explorar món sense renunciar a la comoditat i la llibertat d'anar on decideixis i quan vulguis, llogar una camper t'ofereix tot això i molt més.

C/ Caldes de Montbui, 35, Urb. Can Farell
08186, Lliça d'Amunt
+34 600.570.579
www.borealcampers.com

Amb les nostres furgonetes camperitzades Boreal Camper gaudireu de la conducció d'un turisme amb el confort d'una autocaravana; t'asseguraràs la flexibilitat de canviar de plans i rumb quan tu decideixis i no dependràs de reserves d'hotels per planificar el viatge.

Viu l'experiència de viatjar amb campers en família, amb amics, en parella,… i arriba fins on havies somiat.

Opinions sobre Boreal Campers

Preguntes freqüents

Com és conduir una furgoneta camperizada de Boreal Campers?

Conduir una furgoneta camperizada de Boreal Campers és molt fàcil i còmode. Estan dissenyades per a brindar una experiència de conducció similar a la d'un turisme, però amb totes les comoditats d'una autocaravana. Gaudiràs de la llibertat de viatjar a les teves pròpies destinacions, amb la flexibilitat de poder modificar el teu itinerari sobre la marxa.

Quines comoditats i serveis ofereix una furgoneta camperizada de Boreal Campers?

Les furgonetes camperizadas de Boreal Campers estan equipades amb totes les comoditats necessàries perquè et sentis com a casa durant el teu viatge. Disposen de cuina, llits, lavabo i menjador, així com kits de cuina, llit i neteja inclosos. A més, compten amb televisió, calefacció i altres serveis per a fer la teva estada còmoda i agradable.

Què inclou el lloguer d'una furgoneta camperizada de Boreal Campers?

El lloguer d'una furgoneta camperizada de Boreal Campers inclou totes les comoditats i serveis descrits anteriorment. A més, oferim atenció i resolució de qualsevol incidència que puguis trobar durant el teu viatge. També et brindem una llista de consells perquè puguis gaudir al màxim de les teves vacances en la nostra furgoneta camperizada.

És possible viatjar amb nens en una furgoneta camperizada de Boreal Campers?

Sí, per descomptat! Les furgonetes camperizadas de Boreal Campers són ideals per a viatjar en família. Disposen de llits còmodes i suficient espai perquè tots gaudeixin d'una experiència de viatge inoblidable. Amb les nostres furgonetes camperizadas, podràs viure aventures en família i crear records per a tota la vida.

Boreal Campers ofereix atenció personalitzada durant el lloguer de furgonetes camperizadas?

Sí, en Boreal Campers ens preocupem per brindar una atenció personalitzada als nostres clients. Estem disponibles per a resoldre qualsevol dubte o incidència que puguis tenir durant el teu viatge. El nostre objectiu és que tinguis una experiència de lloguer de furgonetes camperizadas inoblidable i ens esforcem per oferir-te un servei excel·lent en tot moment.

Mapa de Localització

Botigues Destacades

Carregant...
x