Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Anne Fundació

La Fundació ANNE és una institució mèdico-psicològica que des de 1987, es dedica a proporcionar suport a nens, joves i famílies. Aquesta institució, que compta amb el reconeixement oficial del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, es posa a l'avantguarda per fer front a qualsevol problema neurològic o psicològic que pogués interferir en el desenvolupament del menor o l'adolescent.

Centres Mèdics

Pg. de la Bonanova, 38, BAJOS
08017, Barcelona
932 05 66 11
www.annefundacio.org

Coneix Fundació ANNE: experts en salut mental infantil i juvenil

Conèixer els serveis de la Fundació ANNE: des del diagnòstic fins al tractament i més

La Fundació ANNE ofereix una varietat de serveis enfocats a resoldre problemes neurològics i psicològics en la infància i adolescència. Aquests serveis no només estan disponibles per als directament afectats, sinó que també s'estenen a les famílies, proporcionant suport i guia en cada pas del procés.

Psicologia Clínica en pràctica: trastorns emocionals, trastorns del son, habilitats socials i més

La fundació disposa dels recursos per identificar i tractar una varietat de reptes psicològics, incloent trastorns emocionals, problemes de son, trastorns alimentaris i dificultats en la interacció social. També es disposen serveis d'orientació familiar per ajudar a les famílies a gestionar situacions traumàtiques i canvis familiars importants, com seria el cas d'una separació o divorci.

Programes de prevenció: salvaguardant als joves de les addiccions comportamentals

La Fundació ANNE també posa l'accent en la prevenció d'addiccions comportamentals entre nens i adolescents, centrant-se en temes com l'ús excessiu de pantalles, videojocs, compres compulsives i trastorns alimentaris. La fundació proporciona tractaments i assessorament a les famílies afectades i realitza activitats de sensibilització i educació per prevenir aquestes problemàtiques.

Entendre i potenciar l'aprenentatge a través de la psicologia cognitiva

En el camp de la psicologia cognitiva, la Fundació ANNE diagnostica i tracta trastorns d'aprenentatge i du a terme intervencions primerenques per tractar problemes de desenvolupament. A més, la fundació proporciona programes de reeducació a casa i a l'escola per ajudar als nens a superar les seves dificultats d'aprenentatge específiques.

Logopèdia: millorant la comunicació i el llenguatge

Els serveis de logopèdia de la fundació se centren en tractar dificultats amb el llenguatge, la veu, la parla i la deglució. L'equip treballarà de manera personalitzada amb cada nen per millorar aquestes habilitats essencials per a la comunicació.

Orientació acadèmica-professional: preparant els adolescents per al futur

La Fundació ANNE es dedica a suportar als adolescents en la seva transició cap a la maduresa, proporcionant orientació acadèmica i professional. L'objectiu és ajudar-los a entendre millor les seves pròpies habilitats i expectatives, així com el món acadèmic i laboral, perquè puguin prendre decisions informades i encertades sobre el seu futur.

La cura de la Fundació ANNE va més enllà del centre

A més de l'atenció mèdica i psicològica conventional, la Fundació ANNE implementa programes innovadors com ANNE a casa i ANNE a l'escola, que permeten als professionals de la institució treballar amb els nens al seu propi domicili o centre educatiu, personalitzant les intervencions al seu entorn quotidià.

Botigues Destacades

Carregant...
x