Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Web Adaptada al Mòbil
Català  |  Castellano

Disseny Web & Gràfic Low Cost

Les aplicacions web adaptades per mòbils ens ofereixen la possibilitat de millorar l'experiència d'usuari i de aprofitar les capacitats del mòbil atenent a un punt de vista d'estratègia i objectiu de client.

Les pàgines web que es visualitzin en un dispositiu mòbil han d'estar pensades des de la mobilitat. El context d'ús (canviant i dinàmic) és clau a l'hora de repensar la navegació.

L'estructura (de la navegació) ha de ser molt simple i hem d'evitar els passos innecessaris. L'estil de comunicació ha de ser concís i oferir informació rellevant. És important organitzar la informació de manera que sigui intuïtiva i lògica per a l'usuari.

La quantitat d'informació mostrada ha de ser la suficient perquè l'usuari pugui prendre una decisió durant la navegació.

Una correcta arquitectura de la informació farà que la informació sigui fàcil de localitzar i comprendre per part de l'usuari.

Aquest tipus de pàgines són ideals per ser accedides mitjançant un CODI QR.

Estructura de la pàgina web adaptada a dispositius mòbils

Botigues de Catalunya, a través del seu partner Dommia, ofereix la possibilitat de crear una pàgina web adaptada per a visualitzar des de dispositius mòbils, totalment autogestionable.

Els usuaris que entrin a la pàgina web amb un dispositiu mòbil accediran directament a la versió adaptada, encara que oferint l'opció d'accedir a la versió clàssica, això tindrà una experiència d'usuari millorada.

El sistema consta d'una part pública (frontend) i d'un gestor de continguts (backend) que permetrà administrar els continguts de la pàgina web d'un a forma senzilla i intuïtiva.

L'estructura de la web mòbil es composa de:

Qualitat a preu econòmic

Per només 500 € * el primer any i 215 € ** a partir del segon any.

El preu de renovació anual inclou la renovació del domini. com o .mobi (per altres extensions de domini consultar), i inclou l'allotjament de la pàgina web (amb 10 comptes de correu electrònic professionals, amb antivirus, antispam, webmail i compatible amb dispositius mòbils com iPhone, Android o Blackberry).

* Els preus no inclouen el 21% d'IVA.
** Si el client ja té contractat allotjament amb Dommia la partida de renovació anual ja la té inclosa en els seus serveis contractats.

Associacions que ja han confiat en aquest producte

Sol·licitud d'informació

Si estàs interessat en obtenir més informació sobre els productes de Disseny Web & Gràfic Low Cost pots trucar per telèfon al +34 93.420.94.04 o omplir el formulari que trobaràs en Dommia.

Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2022 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia