Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Notícies  |  Detall
Català  |  Castellano

Notícies

La Generalitat crea un mapa on s'ubiquen el miler de punts de recollida d'aliments que hi ha a Catalunya
La Generalitat crea un mapa on s'ubiquen el miler de punts de recollida d'aliments que hi ha a Catalunya Reviewed by l'Eix de Sant Andreu on Jun 13 Rating: 4.5 La Generalitat crea un mapa on s'ubiquen el miler de punts de recollida d'aliments que hi ha a Catalunya Els productes frescos com la carn són bàsics per a una dieta equilibrada. I una necessitat real per a moltes famílies que no sempre poden accedir-hi. És per això que Pròsper Puig, que té una cansaladeria a Barcelona, prepara lots un cop al mes per donar-los als punts de recollida. Actualment, a Catalunya, un 20% de la població catalana viu en risc de pobresa i la demanda va en augment.

Cada dia hi ha més consciència que no es pot llançar res i que hi ha gent que pot aprofitar-ho. Sovint el problema, però, no és que no hi hagi prou menjar per a tothom sinó arribar a la gent que ho necessita. Per facilitar aquesta distribució, el Departament de Benestar Social ha posat en marxa un mapa digital, amb cerca per municipi o per comarca, on es poden trobar un miler de punts de recollida d'aliments que hi ha per tot Catalunya. Així, particulars i comerços poden consultar quin tenen més a prop.Per pal·liar aquesta necessitat, sobretot en els mesos d'estiu, que és quan les donacions baixen a la meitat, aquesta setmana el Banc dels Aliments ha engegat una campanya de recollida especial que durarà fins a finals de juliol.

En el següent enllaç trobareu que fa El comerç de Sant andreu per el banc d'aliments!!

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/5122971

Vía: http://www.l-eix.com
La Generalitat crea un mapa on s'ubiquen el miler de punts de recollida d'aliments que hi ha a Catalunya
13 de juny, 2014 | 0 Opinions

Els productes frescos com la carn són bàsics per a una dieta equilibrada. I una necessitat real per a moltes famílies que no sempre poden accedir-hi. És per això que Pròsper Puig, que té una cansaladeria a Barcelona, prepara lots un cop al mes per donar-los als punts de recollida. Actualment, a Catalunya, un 20% de la població catalana viu en risc de pobresa i la demanda va en augment.

Cada dia hi ha més consciència que no es pot llançar res i que hi ha gent que pot aprofitar-ho. Sovint el problema, però, no és que no hi hagi prou menjar per a tothom sinó arribar a la gent que ho necessita. Per facilitar aquesta distribució, el Departament de Benestar Social ha posat en marxa un mapa digital, amb cerca per municipi o per comarca, on es poden trobar un miler de punts de recollida d'aliments que hi ha per tot Catalunya. Així, particulars i comerços poden consultar quin tenen més a prop.

Per pal·liar aquesta necessitat, sobretot en els mesos d'estiu, que és quan les donacions baixen a la meitat, aquesta setmana el Banc dels Aliments ha engegat una campanya de recollida especial que durarà fins a finals de juliol.

En el següent enllaç trobareu que fa El comerç de Sant andreu per el banc d'aliments!!

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/5122971

Vía: http://www.l-eix.com

Més informació: l'Eix de Sant Andreu

Etiquetes: Sant Andreu, Barcelona, Barcelonès

  • La Generalitat crea un mapa on s'ubiquen el miler de punts de recollida d'aliments que hi ha a Catalunya, Foto 1
Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2022 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia