Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Presentada La Guia de negocis del Guinardó, Fem Guinardó

30 de maig de 2024

Ja està disponible Fem Guinardó, la innovadora guia de negocis del barri del Guinardó a Barcelona que ofereix a residents i visitants, informació completa i detallada de tots els comerços i serveis oberts en la zona, a més d'avantatges exclusius per comprar a les botigues del barri.

Troba qualsevol negoci del Guinardó

La guia de negocis Fem Guinardó facilita la recerca de negocis en el barri a través d'una plataforma online molt intuïtiva, on l'usuari pot localitzar qualsevol comerç del Guinardó, per nom, activitat o direcció. A més, Fem Guinardó permet accedir a informació de contacte actualitzada de qualsevol comerç, servei o restaurant d'aquest territori del districte Horta-Guinardó de Barcelona.

La guia digital de negocis del Guinardó també mostra la ubicació exacta de cada establiment en un mapa, facilitant la planificació de les compres i promovent un estil de vida més sostenible, en reduir la necessitat de desplaçar-se en vehicle, si s'opta per comprar en el barri.

Guia de negocis actualitzada en tot moment

Un dels principals avantatges de Fem Guinardó és la precisió i actualització constant de les dades. Gràcies a la seva de programació i a l'ús d'informació Dades Obertes, la plataforma facilita que els usuaris disposin, sempre, de la informació més fiable. Això converteix a www.femguinardo.com en un recurs destacat per als qui busquen aprofitar al màxim l'oferta comercial del barri.

Tot el necessari per gaudir de les compres en el Guinardó

Per completar aquesta experiència, Fem Guinardó ofereix, a més, un directori de llocs d'interès i punts de referència històrics en el Guinardó, permetent als usuaris descobrir la rica història i curiositats d'aquest barri amb grans zones verdes a Barcelona, en qualsevol moment i, també, quan surten a comprar als comerços de proximitat.

Addicionalment, la guia de negocis del Guinardó inclou una secció de notícies que manté als usuaris informats sobre esdevenimentsfestes i activitats en el Guinardó.

Promocions, descomptes i premis a la fidelitat dels clients

Una altra dels avantatges destacats de Fem Guinardó és la seva sección de promocions i descomptes en comerços. Les botigues, serveis i restaurants del Guinardó utilitzen la plataforma per organitzar concursos i sortejos online, oferint als usuaris l'oportunitat de guanyar premis i gaudir d'ofertes exclusives.

Així mateix, a través de Fem Guinardó, qualsevol usuari pot accedir a la targeta de fidelització digital Fem Guinardó. Aquesta targeta gratuïta és personalitzable per a cada negoci participant que pot oferir recompenses i gratificacions ajustades als interessos específics dels seus clients. Això assegura que, amb aquesta targeta de fidelització de clients per al petit comerç, els premis siguin sempre rellevants i atractius per als compradors, enfortint la relació entre els consumidors i els comerços del Guinardó.

Fem Guinardó

Contingut relacionat

Carregant...
x