Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Activitats  |  Detall
Català  |  Castellano

Activitats

El Mercat d'Horta celebra la segona Fira Gastronòmica i Nit de Comerç
El Mercat d'Horta celebra la segona Fira Gastronòmica i Nit de Comerç

Lloc: Mercat d'Horta, c/ Tajo amb c/ Baixada de la Plana
Data: 05/04/2014

0 Opinions

Torna la FIRA GASTRONÒMICA & NIT DE COMERÇ! El Mercat d'Horta obrirà les seves portes dissabte 5 d'abril a la tarda de 17:00 a 00:00 (entrada gratuïta al recinte).

El Mercat d'Horta es convertirà en un espai on les parades ofereixen el producte fresc, cuinat en format de tapa de degustació, perquè el client pugui tastar el producte de qualitat que es ven als mercats municipals. Aquest any comptem amb 350m2 de carpa addicionals al carrer Tajo on s'ubicaran els establiments de carrer, per oferir més espai als nostres visitants.

Totes aquelles persones que vulguin provar els productes que oferiran els comerciants podran fer-ho comprant els tiquets gastronòmics.

La venda de Tiquets Gastronòmics es podrà realitzar el mateix dia 5 a:
- Oficina d'Atenció al Client del Mercat d'Horta
- Espai que tindrem dins de la carpa del carrer Tajo
Al preu de 6€ (5 consumicions + copa de vidre)

O de forma anticipada a:
- Oficina de la Federació de Comerç Cor d'Horta i Mercat (Pge. Vila i Rosell, 8)
- Oficina d'Atenció al Client del Mercat d'Horta
- En alguns establiments participants
Al preu de 5€ (5 consumicions + copa de vidre).

Horta va viure l'any passat la seva primera Fira Gastronòmica i Nit de Comerç. L'èxit va estar total, superant totes les expectatives.

La iniciativa de l'Eix Comercial Cor d'Horta i Mercat, va transformar des de les sis de la tarda fins a mitjanit el Mercat d'Horta en un multi espai de comerç, oci i gastronomia. I és que veïns i visitants de tota Barcelona van participar en aquesta singular festa de comerç, en la que l'objectiu era mostrar a tothom el que es ven i es pot comprar a Horta.

Per a l'ocasió es van obrir les parades del mercat en un horari gens convencional i els comerciants amb establiment al carrer van disposar d'espais especials a l'interior del mercat per mostrar també els seus productes. Aquest any els comerciants de carrer s'ubicaran a l'exterior en una gran carpa.

Entre els visitants es van sortejar 150 € en vals de compra i es van organitzar activitats lúdiques per a grans i petits amb un gran final de festa a càrrec del grup hortenc The Lito, autors de la cançó Compra a Horta.

Enguany també hi haurà concursos, sortejos, animació infantil, actuacions de gospel i animació i l'actuació musical de The Lito per amenitzar a partir de les 22h.

VER VIDEO

Vía: http://www.corhorta.com

Més informació: Cor d'Horta i Mercat

Etiquetes: Horta Guinardó, Barcelona, Barcelonès, Shopping Night

Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2023 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia