Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Activitats  |  Detall
Català  |  Castellano

Activitats

33a Edició de la Botiga al Carrer d'Igualada
33a Edició de la Botiga al Carrer d'Igualada

Data inici: 02/03/2013
Data fi: 02/02/2013

0 Opinions

La 33a edició de la Botiga al Carrer té la data confirmada. Serà el dissabte, dia 2 de març. Com sempre, el primer dissabte del mes de març està reservat per aquesta activitat amb la que a més a més es marca el tancament de les rebaixes d’hivern.

Per tant, Igualada Comerç convida a tots els associats, als ciutadans i el públic en general a assistir i a prendre part a les activitats organitzades. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.

La Botiga al Carrer és una activitat tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten al carrer i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. A més a més s’organitzen activitats paral·leles de lleure, com maquillatge infantil, megafonia per les zones comercials peatonals i altres atraccions dels que informarem properament i que tenen com l’objectiu de fer una jornada inoblidable.

L’edició d’Igualada és una de les més participatives i vistades que es fan a Catalunya. Els números ho diuen sols, més de 100 comerços repartits en diferents zones de la ciutat, facilitant d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquiles.

A més a més, enguany n’hi ha una novetat, amb el lema “ANTICIPEM LA BOTIGA AL CARRER A L’INTERIOR”. Amb el motiu de la 7 ª Cursa Duatló d’Igualada del 23 de febrer i amb objectiu de promoure i allargar les vendes, Igualada Comerç proposa a tots els participants de la Botiga al Carrer una nova iniciativa. Es tracta de començar les vendes dels productes que s’exposaràn a La Botiga al Carrer una setmana abans, el dissabte, dia 23 i dins del mateix establiment comercial. D’aquesta manera es pretèn aprofitar l’afluència del public de la cursa, com també anunciar “La Botiga al Carrer”. Igualada Comerç facilitarà a tots els participants pòsters de la vostra adhesio a la campanya com també elements identificatius per poder senyalitzar els productes i serveis en promoció.

La data límit pels associats per fer les inscripcions a la Botiga al Carrer és fins el dimecres, 27 de febrer, com a màxim. D’acord amb les instruccions de l’Ajuntament d ’Igualada, Igualada Comerç ha d’informar a la Policia Local i al mateix Ajuntament el dimecres, dia 27 de febrer de total de nombre, noms i situació de cadascú de participants de l’activitat.

Igualada Comerç convida a tots els associats, als ciutadans i el públic en general a assistir i a prendre part a les activitats organitzades, amb el motiu de participar en aquesta 33ª edició.

Més informació: Igualada Comerç

Etiquetes: Igualada, Anoia, Barcelona, Botiga al Carrer

  • 33a Edició de la Botiga al Carrer d'Igualada, Foto 1
Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2022 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia