Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Activitats  |  Detall
Català  |  Castellano

Activitats

XIII Nit del Comerç a Figueres
XIII Nit del Comerç a Figueres

Lloc: Figueres
Data: 02/12/2012
Hora: 21.15 h

0 Opinions

Comerç Figueres Associació celebrarà aquest proper diumenge 2 de desembre la tretzena edició de la Nit del Comerç. Un acte amb què els comerciants de la ciutat homenatgen persones, empreses i entitats bé perquè, amb els seus èxits, projecten Figueres enllà de la comarca, o bé per la seva relació amb el sector o per la constància que demostren en una activitat econòmica idiosincràtica de la ciutat.

Enguany es lliuraran per tercer any consecutiu els premis Ceba i Flaona; es decideixen per votació popular de comerciants i clients i s’atorguen segons dos criteris molt clars. El Ceba l’obté una persona o entitat que ha fet plorar la ciutat per un o altre motiu. El Flaona, en canvi, se l’enduu qui ha proporcionat moments dolços. En aquesta edició, opten al Ceba el periodista Francesc Cruanyes (per les referències iròniques que ha fet en diversos articles al comerç, als premis i a la ciutat); ADIF (per la planificació ferroviària de les dues estacions i la manca de senyalització i manteniment dels accessos) i Fira de Figueres (Promoció Econòmica de l’Ajuntament, per la manca de criteri en l’organització de les darreres fires que s’han viscut a la ciutat). Quant al Flaona, els candidats són els Amics del Castell de Sant Ferran (per la potenciació que fan de la fortalesa), el Festival Ingràvid (pel Showcase, l’art a l’aparador i el valor afegit que donen als comerços) i els Botiguers de Figueres (per mantenir el comerç obert entre el 2007 i el 2012 i per lluitar cada dia malgrat les maltempsades).

Hi haurà una menció especial per un comerç del qual parlàvem fa pocs dies, Matas, per haver celebrat el seu bicentenari. El premi principal de la Nit del Comerç, el Premi Comerç Figueres 2012 serà per al taekwondista figuerenc Joel González Bonilla, que ha obtingut una medalla d’or a la darrera edició dels Jocs Olímpics de Londres 2012 i amb aquesta medalla ha projectat el nom de la nostra ciutat arreu del món.

La XIII Nit del Comerç se celebrarà aquest diumenge, 2 de desembre, a les 9.15 h al restaurant El Pa Volador (sala Palau del Vent), amb una durada prevista de 45 minuts. Un cop lliurats els Premis Comerç 2012, els assistents podran col·laborar amb la I Mostra Gastrosolidària de l’Empordà, organitzada pel col·lectiu La Cuina del Vent de l’Associació d’Hostaleria en benefici de #focemporda.

Font: http://www.empohrda.com/el-comerc-de-figueres-es-vesteix-de-gala-nit-del-comerc/

Més informació: Comerç Figueres Associació

Etiquetes: Figueres, Alt Empordà, Girona

Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2022 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia