Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Activitats  |  Detall
Català  |  Castellano

Activitats

Tercera edició de la Nit de Compres a Vilanova i la Geltrú
Tercera edició de la Nit de Compres a Vilanova i la Geltrú

Lloc: Vilanova i la Geltrú
Data: 10/11/2012
Hora: de 21.00 h a 24.00 h

0 Opinions

El proper dissabte 10 de Novembre, els comerços de Vilanova i la Geltrú obriran tota la nit amb motiu de la tercera edició de la Vilanova Shopping Night.

La tercera edició de la Vilanova Shopping Night (VSN), es celebrarà el 10 de novembre a la zona centre de Vilanova i la Geltrú, comptarà amb una amplia oferta comercial nocturna, on els establiments romandran oberts a partir de les 21.00 hores i fins les 24.00 hores. Els visitants podran comprar, degustar i gaudir del centre comercial urbà més gran entre Barcelona i Tarragona.

Es preveu un augment de visitants com va passar a les edicions anteriors, així com un increment des comerços oberts.

Després de l'èxit de les dues primeres edicions, la Vilanova Shopping Night torna, amb una edició en plena Fira de Novembre, on els comerços i els aparadors de la ciutat es vestiran per l’ocasió, sense oblidar que les botigues faran promocions especials i descomptes per tots els seus clients, tot per gaudir d'una nit especial, ja que, a més, pels carrers del centre trobarem música en directe, actuacions, espectacles de llum, dj’s, photocall, i moltes més sorpreses.

Els establiments participants disposaran de tiquets d’aparcaments gratuïts de fins a una hora pels seus clients vàlids pels aparcaments de Pl. Casernes i Charlie Rivel.

La iniciativa, organitzada per l’associació de comerciants Viu Comerç, i amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Consorci de Comerç, Moda i Artesania de la Generalitat i la Diputació de Barcelona, és un clar exemple d'activitat dinamitzadora d'un model d'oferta comercial amb l’objectiu de posicionar Vilanova com a referent comercial del sud de Barcelona.

D’alta banda, Viu Comerç participarà a la Fira de Novembre ocupant el recinte de la Plaça de Vila, oferint als visitants una Plaça de la Vila diferent, on el comerç de la ciutat estarà representat mitjançant estands propis, amb un espai comú on s’oferiran activitats i tallers, sense oblidar les desfilades de moda que tant èxit van tenir l’edició passada. A més tindrem un àrea infantil, photocall, zona lounge, i com sempre, sorpreses pels visitants.

L’objectiu de la participació del comerç de Vilanova a la Fira és exposar la gran oferta comercial i la varietat de productes i serveis que ofereix la ciutat. Tot just farà un any de la presentació de la marca Viu Comerç, i la Fira d’enguany tornarà a ser un aparador immillorable del comerç vilanoví i els seus valors.

Més informació: Viu Comerç

Etiquetes: Vilanova i la Geltrú, Garraf, Barcelona, Nit de Compres, Shopping Night

Fitxers relacionats:
Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2022 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia