Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Troba podòlegs a Catalunya especialitzats en el tractament de peus i patologies relacionades. Tenim una àmplia llista de professionals altament qualificats per tenir cura dels teus peus. Des del tractament d'ungles encarnades i callositats fins a la correcció de problemes biomecànics del peu, els nostres podòlegs us brindaran una atenció de qualitat i resultats duradors. També poden ajudar en el diagnòstic i el tractament de diverses condicions mèdiques com la diabetis, l'artritis i la fascitis plantar. Troba el teu podòleg de confiança al nostre directori i experimenta una millor salut i benestar als teus peus.

Podologia

Total negocis:

3

Carrer del Clos, 23, BAJO

25310 Agramunt

+34 973 39 27 04

Carrer 11 de Setembre, 5

43770 Móra la Nova

+34 678 88 42 63

C/ de Sant Pau, 13, 15

08201 Sabadell

+34 937 25 97 07

Troba els millors podòlegs a Catalunya especialitzats en el tractament de problemes i patologies relacionades amb els peus. Al nostre directori de negocis podràs trobar una àmplia llista de professionals amb anys d'experiència i altament qualificats per tenir cura dels teus peus.

Els podòlegs a Catalunya ofereixen una àmplia gamma de serveis, des del tractament d'ungles encarnades i callositats fins a la correcció de problemes biomecànics del peu. També poden ajudar en el diagnòstic i el tractament de diverses condicions mèdiques com la diabetis, l'artritis i la fascitis plantar.

En triar un podòleg a Catalunya, és important considerar la seva experiència, educació i especialització. Assegureu-vos de buscar professionals que estiguin degudament certificats i que tinguin bones referències d'altres pacients.

Carregant...
x