Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

UCIC Caldes

Uni de Comerciants i Industrials de Caldes
c/ Homs, 22
08140 Caldes de Montbui
Tel. +34 938626465Visitar website

El sector comercial a Caldes de Montbui s el sector ms important del municipi tant pel que fa al nombre destabliments, dautnoms i dassalariats. Aquest sector, esta patint, des de fa molts anys un fort estancament causat per la forta competncia de les grans rees comercials a cel obert emergents i de les grans superfcies comercials.

Al 1992, davant daquesta situaci, els comerciants van consolidar la UCIC. Posteriorment, degut al creixement comercial i davant la necessitat duna dinamitzaci comercial, des de lAjuntament es va activar el Programa de dinamitzaci comercial CALDES CENTRE COMERCIAL.

Els principals objectius daquest programa son:

1) Promocionar lassociacionisme com a referent en la dinamitzaci comercial i reforar els fonaments de lassociaci per millorar la gesti de la dinamitzaci comercial.
2) Millorar els nivells de coneixement del comer i dels productes que ofereix.
3) Gestionar i impulsar un programa de dinamitzaci del comer local de Caldes de Montbui. Millorant les eines de fidelitzaci al client i de la promoci i lanimaci comercial conjunta.

Mitjanant un conveni amb lAjuntament, al 2004 la UCIC va assumir el Pla de dinamitzaci comercial. Actualment, des de UClC es vol potenciar lassociacionisme i fomentar el teixit comercial.
Carregant...
x