Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

UBIS Navàs

Unió de Botiguers i Serveis de Navàs
Pl. Ajuntament, 8
08670 Navàs
Tel. +34 938390022Visitar website

La Unió de Botiguers i Serveis de Navàs és l’associació de comerciants i professionals d’una entitat sense ànim de lucre que vol agrupar el conjunt d’establiments i negocis ubicats al nostre poble, amb l’objectiu de potenciar-ne el desenvolupament i promoure i difondre la nostra oferta comercial.

L’entitat va néixer per defensar els interessos d’aquells negocis davant les diferents institucions (Ajuntament, Generalitat, Diputació, govern central...) i instàncies que hi puguin tenir relació.

Els serveis que ofereix la UBIS van des de facilitar la tramitació d’ajuts i subvencions per a aconseguir més recursos per al comerç del poble, fins a aconseguir unpes específic major que el que pot tenir cada negoci tot sol, sense oblidar que pot comptar amb més de 63 associats.

Des de la UBIS intentem promocionar els negocis locals per tal de poder augmentar les vendes amb campanyes de vals de compra, com en la de Nadal i els premis del torneig de pòquer que es va celebrar per la Festa Major, entre altres. A la UBIS donem suport a qualsevol negoci i disposem d’una gran varietat de serveis, assessorament i ajut.
Carregant...
x