Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Ronçana Comerç Actiu

Associació de Comerciants, Productors Artesans, Empreses de Serveis i Professionals Ronçana Comerç Actiu de Santa Eulàlia de Ronçana
Camí del Gual, s/n (Centre Cívic)
08187 Santa Eulàlia de Ronçana

Ronçana Comerç Actiu neix com a resposta de l'inquietud de diferents sectors econòmics de Santa Eulàlia de Ronçana. Està integrat per tres sectors econòmics: Comerç, productors artesans i restauradors. Som més d'una setantena de comerços, productors, restauradors.

Amb l'objectiu d'estar al costat dels nostres clients, de les entitats del poble i de tots els sectors que integren la comunitat de Santa Eulàlia.

Objectius:
· Desenvolupar l'activitat amb la finalitat d'incrementar la competivitat del comerç de Santa Eulalia de Ronçana , per tal d'augmentar la satisfacció i el servei als clients i clientes.
· Emparar la instal·lació d'un comerç de proximitat, proper als interessos dels ciutadans del nostre poble.
· Representar, gestionar, defensar i fomentar els interessos comuns dels membres de l'Associació, tot unificant esforços amb l'objecte de constituir-nos en únic interlocutor vàlid en les matèries pròpies de la nostra activitat.
· Preservar i revaloritzar l'espai agrari i natural, a través del seu potecial mediambiental, agrari i turístic, tot col·laborant en les tasques de sensibilització de la comunitat com a llegat per les generacions futures.
· Participar activament en la vida social de Santa Eulàlia, com agents dinamitzadors de la seva cultura i esport.
Carregant...
x