Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cornellà, Compra a Casa

Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà
Plaça de Lluís Companys (Ed. Mercat Centre) 3ª Planta
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. +34 933771448

Cornellà, compra a casa' es va crear a l’any 2003, agrupant totes les entitats promotores del petit i mitjà comerç i dels seus mercat municipals, en total 216 paradistes i 245 comerços. Això fa que Cornellà Compra a Casa sigui la imatge corporativa present com a indicatiu de les principals zones comercials de la ciutat.

'Cornellà Compra a Casa' conjuntament amb el consorci dinamitzen tot l’any el comerç de la ciutat amb diverses campanyes atreien als clients a les botigues i mercats. També assessora i realitza tasques d’apropament amb l’Administració i els associats.

El Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà desenvolupa actuacions encaminades a la promoció i el foment del comerç local, la projecció exterior del comerç de la ciutat, la coordinació d’accions de dinamització i la gestió d’aportacions econòmiques per a finançar diferents activitats comercials, gestionant coordinadament els recursos i subvencions per tal de desenvolupar accions de dinamització comercial.

Al Consorci hi participen l’Ajuntament de Cornellà i l’associació Cornellà Compra a Casa. La Diputació de Barcelona també duu a terme aportacions econòmiques.
Carregant...
x