Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Caldes Comerç

Associació de Comerç i Serveis de Caldes de Malavella
c/ Onze de Setembre, s/n
17455 Caldes de MalavellaVisitar website

La Nostra Associació
El 4 d'octubre de 2004 va ser creada l'Associació de Comerç i Serveis de Caldes de Malavella.

Quina finalitat té l'Associació?
Els objectius de l'Associació són la representació, defensa i promoció dels interessos econòmics, socials, laborals, professionals i culturals dels seus afiliats; el foment de la solidaritat dels associats afiliats promocionant i creant serveis comuns; la promoció comercial del poble i la millora constant de la informació i formació dels seus associats.

Qui es pot associar
Poden formar part de l'Associació tots els empresaris i treballadors autònoms dels sectors comerç i serveis que realitzin la seva activitat al municipi de Caldes de Malavella.

El nostre logotip
El logotip engloba les tres idees fonamentals de l'Associació; comerç (amb la imatge del carro), serveis (amb l'aixeta) i Caldes de Malavella (amb l'aigua vermella; calenta).

FES-TE SOCI!
El fet d'associar-se i treballar en equip aporta tota una sèrie d'avantatges que a títol individual seria impossible aconseguir. Si m'associo a l'Associació de Comerç i Serveis de Caldes de Malavella podré participar a totes les accions que es duran a terme i em beneficiaré de tots els serveis que ofereix.

Si ets comerciant, empresari del sector serveis o autònom, creus necessària la dinamització comercial de Caldes de Malavella i vols beneficiar-te dels avantatges que ofereix l'Associació...
Carregant...
x