Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Bulevards de Mataró

Associació de Comerciants i Professionals del Nou Centre de Mataró
c/ Herrera, 70
08301 Mataró
Tel. +34 937577606

L’Associació de Comerciants i Professionals del Nou Centre de Mataró (Bulevards de Mataró) es va fundar l’any 2001 gràcies a la unió i l’esforç de dos grups de comerciants importants de Mataró: Nou Centre (Plaça Granollers i rodalies) i el Nou Parc Central. Uns anys més tard es vàren afegir dos grups més: Vía Europa i Molins.

La creació de Bulevards de Mataró l’any 2005 va suposar un distintiu propi per aconseguir que tots aquests grups sentissin més propera l’associació i podessin engegar promocions i plans de dinamització conjunta amb una sola marca.

Avui en dia, Bulevards de Mataró està formada per associats de diferents sectors del comerç (alimentació, hostaleria, animals, assessories, regals, lleure, oci, esports, llar, mobles, decoració, habitatge, fotografia, imatge, informàtica, moda, salut, benestar i serveis) reunits en quatre grups de comerciants amb plantejament d’esdevenir la federació comercial pionera a la nostra ciutat.

Conèixer totes les avantatges que podeu aconseguir associant-vos, com per exemple: subvencions, ajuts al petit comerç, cursos de formació, millors tractes amb les entitats financeres , en definitiva unificant-nos en una sola veu i així poder exercir més efectivament el dret de defensar el interessos del comerç urbà.

Bulevards de Mataró està adherida i recolzada per l’Agrupament de Botiguers de Catalunya (ABC) i la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) i te el suport de l’Ajuntament de Mataró (IMPEM) i la Generalitat de Catalunya (Direcció General de Comerç), podent-nos d’aquesta manera acollir a totes les avantatges que suposa formar part de les organitzacions més importants de Catalunya que representan i ajuden al comerç urbà.
Carregant...
x