Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Associació de comerç i turisme La Vall de Camprodon

Associació de comerç i turisme La Vall de CamprodonTel. 609 546 303Visitar website

L´Associació de comerç i turisme de la Vall de Camprodon és una entitat constituïda per la integració voluntària de qualsevol persona o empresa que dugui a terme qualsevol activitat econòmica amb establiment fix a la Vall de Camprodon.

La seva finalitat és la de representar, gestionar i defensar, així com fomentar els interessos comuns dels seus membres. Localitzada a la Vall de Camprodon i tenint en compte la importància del sector econòmic del comerç i del turisme, aquesta Associació vetllarà també pel millor desenvolupament, la dinamització i la promoció de quantes activitats puguin afavorir aquest sector.

Actualment l’entitat la composen gairebé 150 associats, té un àmbit d’actuació que s´està obrint a tota la Vall, i està gestionada per una Junta de 5 membres, tots ells compaginen les tasques pròpies de l’associació amb les dels seus establiments. Aquesta junta es complementa amb la col·laboració de l´AODL de Desenvolupament Rural de la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall de Camprodon que té el seu pla de treball dirigit a donar suport tècnic a set entitats del territori.

Carregant...
x