Tasta la terra al Centre Geoparc
· On? Centre de Visitants del Geoparc de la Catalunya Central
· Quan? 15 de desembre de 2024
Recentment vaig tenir el privilegi de participar en una experiència gastronòmica inoblidable gràcies a Slow Turisme a Sallent. Aquest esdeveniment, celebrat en el Centre de Visitants del Geoparc, va ser una veritable celebració dels sabors locals i la cultura. Durant la jornada, vaig tenir l'oportunitat de degustar una selecció de vins del reconegut celler Mond Obert de Sant Fruitós de Bages, juntament amb exquisides creacions gastronòmiques preparades per Agustí Pastisser de Navarcles.
Els plats presentats durant l'esdeveniment van incloure delícies com mousse de va matar de Montserrat amb cansalada viada cruixent, mongetes de Castellfollit amb embotit de bolets i els famosos Rocs de Sant Benet. Cada mos era una experiència única que ressaltava la riquesa culinària de la regió i la seva estreta relació amb la terra. Si desitges submergir-te en aquesta experiència sensorial única, et convido al fet que reservis la teva plaça i t'uneixis a nosaltres en aquesta jornada plena d'autenticitat i connexió amb les nostres arrels.
Realitza la teva reserva
Mapa de Localització
Sallent,Sallent, Sallent (41.804311, 1.897125)