Setmana del bacallà
· On? Restaurants de Cerdanyola del Vallès
· Quan? Del 28 de febrer al 9 de març de 2025
Una oportunitat única per a gaudir de les propostes gastronòmiques de 16 establiments en Cerdanyola amb el bacallà com a ingredient principal està per arribar. La Setmana del Bacallà es complementarà amb dues activitats paral·leles. El divendres 7 de març, a les 17 hores, el Mercat Municipal Serraparera serà seu d'un taller de cuina tradicional de bacallà, dirigit per Montse Torregrosa i obert a tots de manera gratuïta. Així mateix, durant la setmana, la Biblioteca Central de Cerdanyola oferirà l'exposició bibliogràfica "La cuina del bacallà", que estarà disponible per a visitar en el pis -1 de la instal·lació durant el seu horari habitual.
Realitza la teva reserva
Mapa de Localització
Cerdanyola del Vallès, Cerdanyola del Vallès (41.4943, 2.1337)