Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

UCIC Caldes

Unió de Comerciants i Industrials de Caldes
c/ Homs, 22
08140 Caldes de Montbui
Tel. +34 938626465Visitar website

El sector comercial a Caldes de Montbui és el sector més important del municipi tant pel que fa al nombre d’establiments, d’autònoms i d’assalariats. Aquest sector, esta patint, des de fa molts anys un fort estancament causat per la forta competència de les grans àrees comercials a cel obert emergents i de les grans superfícies comercials.

Al 1992, davant d’aquesta situació, els comerciants van consolidar la UCIC. Posteriorment, degut al creixement comercial i davant la necessitat d’una dinamització comercial, des de l’Ajuntament es va activar el Programa de dinamització comercial CALDES CENTRE COMERCIAL.

Els principals objectius d’aquest programa son:

1) Promocionar l’associacionisme com a referent en la dinamització comercial i reforçar els fonaments de l’associació per millorar la gestió de la dinamització comercial.
2) Millorar els nivells de coneixement del comerç i dels productes que ofereix.
3) Gestionar i impulsar un programa de dinamització del comerç local de Caldes de Montbui. Millorant les eines de fidelització al client i de la promoció i l’animació comercial conjunta.

Mitjançant un conveni amb l’Ajuntament, al 2004 la UCIC va assumir el Pla de dinamització comercial. Actualment, des de UClC es vol potenciar l’associacionisme i fomentar el teixit comercial.
Carregant...
x