Botigues de Catalunya

Botigues de Catalunya

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Notícies  |  Detall
Català  |  Castellano

Notícies

Èxit de la primera edició del Tast a La Rambla
Èxit de la primera edició del Tast a La Rambla Reviewed by Amics de la Rambla on Jun 17 Rating: 3.5 Èxit de la primera edició del Tast a La Rambla
El passat diumenge, 15 de juny, va finalitzar la primera edició de "Tast a La Rambla" amb un gran èxit de públic, en especial de barcelonins, que es van apropar durant els quatre dies d'esdeveniment per gaudir de l'oferta dels 42 bars, restaurants i pastisseries de la ciutat.

Unes 500.000 persones van visitat la fira, on es van despatxar més de 80.000 degustacions. La majoria de les persones que es van apropar a gaudir del "Tast a La Rambla" van ser locals, amb un 55% de barcelonins, segons les 1.000 enquestes realitzades per l'organització a les taquilles. Es compleix, per tant, el gran objectiu de la cita, que era apropar La Rambla i la cuina de qualitat als barcelonins.

Durant la quarta i última jornada de Tast a La Rambla, celebrada el passat diumenge, es va celebrar un aperitiu de cloenda al passadís central del Mercat de la Boqueria, amb l'assistència de 150 convidats. Entre ells, el primer tinent d'alcalde, Joaquim Forn, així com xefs, patrocinadors, periodistes i institucions.

Per la tarda, i a l'Arts Santa Mònica, es va fer el lliurament de premis del Primer Concurs de Tapes de Tast a La Rambla, on han participat 15 dels establiments més emblemàtics de La Rambla. La tapa guanyadora ha estat la Cocotte d'albergínia agredolça amb tomacada i seitó del Bar Cañete, i les mencions especials han estat pel "Txangurro" al toc de pil-pil sobre làmina de bacallà de l'Amaya i pel Tàrtar de tomàquet de l'hort, mozzarella i amanit d'herbes fresques del Cent Onze-Le Méridien Barcelona.

Després d'aquesta fantàstica acollida de públic i el bon ambient que s'ha generat, sense cap tipus d'incidència, l'organització, formada per Amics de La Rambla i Grup GSR, ja prepara la segona edició per a l'any vinent.

Joan Oliveras, president d'Amics de la Rambla, i Roser Torras, directora de Grup Gsr, han volgut "agrair l'ajuda dels restauradors i cuiners implicats, així com de l'Ajuntament de Barcelona i tots els patrocinadors que ens han permès fer realitat aquest projecte amb i per els barcelonins".

Tast a La Rambla en xifres

Volem deixar-vos amb algunes xifres curioses sobre Tast a La Rambla.

-Visitants: 500.000 persones.
-Treballadors: 510 persones.
-150 metres lineals i 15 metres quadrats.
-Assistència als tallers i ponències: 2.600 persones.
-Cuines: 40 plaques d'inducció, 35 planxes i 60 fregidores.
-Entre tots els xefs que han participat sumen 15 estrelles Michelin.

Us hi esperem l'any vinent!!!


Vía: http://www.amicsdelarambla.cat
Èxit de la primera edició del Tast a La Rambla
17 de juny, 2014 | 0 Opinions

El passat diumenge, 15 de juny, va finalitzar la primera edició de "Tast a La Rambla" amb un gran èxit de públic, en especial de barcelonins, que es van apropar durant els quatre dies d'esdeveniment per gaudir de l'oferta dels 42 bars, restaurants i pastisseries de la ciutat.

Unes 500.000 persones van visitat la fira, on es van despatxar més de 80.000 degustacions. La majoria de les persones que es van apropar a gaudir del "Tast a La Rambla" van ser locals, amb un 55% de barcelonins, segons les 1.000 enquestes realitzades per l'organització a les taquilles. Es compleix, per tant, el gran objectiu de la cita, que era apropar La Rambla i la cuina de qualitat als barcelonins.

Durant la quarta i última jornada de Tast a La Rambla, celebrada el passat diumenge, es va celebrar un aperitiu de cloenda al passadís central del Mercat de la Boqueria, amb l'assistència de 150 convidats. Entre ells, el primer tinent d'alcalde, Joaquim Forn, així com xefs, patrocinadors, periodistes i institucions.

Per la tarda, i a l'Arts Santa Mònica, es va fer el lliurament de premis del Primer Concurs de Tapes de Tast a La Rambla, on han participat 15 dels establiments més emblemàtics de La Rambla. La tapa guanyadora ha estat la Cocotte d'albergínia agredolça amb tomacada i seitó del Bar Cañete, i les mencions especials han estat pel "Txangurro" al toc de pil-pil sobre làmina de bacallà de l'Amaya i pel Tàrtar de tomàquet de l'hort, mozzarella i amanit d'herbes fresques del Cent Onze-Le Méridien Barcelona.

Després d'aquesta fantàstica acollida de públic i el bon ambient que s'ha generat, sense cap tipus d'incidència, l'organització, formada per Amics de La Rambla i Grup GSR, ja prepara la segona edició per a l'any vinent.

Joan Oliveras, president d'Amics de la Rambla, i Roser Torras, directora de Grup Gsr, han volgut "agrair l'ajuda dels restauradors i cuiners implicats, així com de l'Ajuntament de Barcelona i tots els patrocinadors que ens han permès fer realitat aquest projecte amb i per els barcelonins".

Tast a La Rambla en xifres

Volem deixar-vos amb algunes xifres curioses sobre Tast a La Rambla.

-Visitants: 500.000 persones.
-Treballadors: 510 persones.
-150 metres lineals i 15 metres quadrats.
-Assistència als tallers i ponències: 2.600 persones.
-Cuines: 40 plaques d'inducció, 35 planxes i 60 fregidores.
-Entre tots els xefs que han participat sumen 15 estrelles Michelin.

Us hi esperem l'any vinent!!!

Vía: http://www.amicsdelarambla.cat

Més informació: Amics de la Rambla

Etiquetes: Ciutat Vella, La Rambla, Barcelona, Barcelonès

Comentaris:
Hi han 0 comentaris disponibles.

 

En Portada

Presentació Compra Eixample
Presentació Compra Eixample
24 d'octubre, 2015
Seccions:
Inici  |  Model comercial català  |  Notícies  |  Activitats  |  Associacions  |  Contactar  |  Festes Locals Catalunya 2013
© 2017 Botigues de Catalunya.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web  |  Política de Cookies
powered by: dommia